- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spilett
csendes tag
Üdv!
Le tudnád írni ennek "a srác telepítés utánn minden exe fájlnak egyenként beállította az XP SP 2 kompatibilitást és Futtatás Rendszergazdként" megoldásnak a pontos mentetét?? Ugyanis én is most váltottam Win7-re, nekem is HP Scanjet 2200c-m van, és nekem sem működik...
XP alatt a hozzáadott HP PrecizionScan LTX progival használtam, de működött közvetlenül pl. a photoshop beolvasásnál is, vagy karakterfelismerő programmal is. És ezek mindegyikét szeretném használni a jövőben is, ha lehet.
Előre is köszi! -
kingabo
őstag
"Te melyik lapról beszélsz?"
Szerintem ott lyúzer error lesz, atomos meg c2d-s gépek is simán mennek a 20as tápcsatival, saját tapasztalat. (azért kellhet a +4 ér mert bizonyos esetekben nagy áramok mehetnek a kábelen és így oldották meg ennek a csökkentését, ld: fizika)
"Az atomnak nem is kell plussz energia!"
Ha ezt nem ebben a topikban mondtad volna...
A gclf(2)-n van olyan csati és KELL is, mivel ezen még a proci a plusz csatiról kapja a tápot, míg a Te lapodon már az alaplaptól.
-
kingabo
őstag
"Eszembe jutott, korábban egy külföldi fórumon olvastam, a srác telepítés utánn minden exe fájlnak egyenként beállította az XP SP 2 kompatibilitást és Futtatás Rendszergazdként.
Kipróbáltam és szépen működik a Scennerem Windows 7 alól.Érdekes, hogy az XP SP2 kompatibilitási módba telepítve nem ugyanaz az eredmény, úgy nem működőképes."
Persze, mert a drivernek admin jog kell, hogy a hardverhez kernel szinten hozzá tudjon férni. Ha az uac-t kikapcsolod, akkor a 2. módszer is működni fog (elvileg). -
canniball
nagyúr
"A ventik akkor kapnak három kivezetést, ha szabájozhatóak."
Attól hogy a venti szabályozható az alaplapi csati nem lesz az..."sazabi kolega, akinek válaszoltam modta, neki olyan lapja van amin van Pata csati."
Szerintem ő a GCLF-ről beszélt."Itt is azt mondják!
[link]"
A GSEJT-re ugyanezt írják mégis csak noti IDE van rajta. -
canniball
nagyúr
"Az intel oldalán található leírás alapján a D510MO lapnak nincs ata portja."
Mert nincs is."...a INTEL D510MO iNM10 tipusú lapon viszont van."
Ez érdekes, mert egyrészt ilyen nevű lap az Intel oldalán nincs, másrészt (mint írtad) az iNM10 a chipset neve (amin nincs ATA, csak SATA)."Az intel oldalán található hívatalos leírás alapján a proci venti a szabályozott!"
Az általad megadott link nálam nem jön, de idéznék az általam korábban letöltött TechSpec.-ből: The chassis fan header supports closed-loop fan control that can adjust the fan speed and is wired to a fan tachometer input."Itt a képeken egyértelműen látszik."
Mi látszik? -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"...elfogadható árkategóriába ez az alaplap még nyerő."
Ha nem sürgős én a helyedben várnék kicsit míg itthon is (tényleg) elérhető lesz a D510MO. Ugyan az sem egy csoda ehhez képest de pici előnye azért van."A HP szkenneremnél huzták meg a határt annó a Vista megjelenésekor..."
Mármint Vistahoz még volt driver vagy már ahhoz sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest