- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
Akkor jó
!! Mert olvastam hogy sokat fogyaszt és melegszik így kell neki egy komolyabb hűtés. Ultra 120 extrem ami jó lenne, mert jól hűt a teszt szerint. De nem kerül szinte semmivel többe a bigwater 735, meg talán nem egy 70dkg-ás hűtés lenne az procin.
De akkor így még ki is jöhetne talán az a hőmérséklet, mint gyári hűtés és órajel mellett. -
helkis
veterán
hmm, ezt így még nem gondoltam át, de logikusnak tűnik, szóval minden G0-nak 95w-os tdp-re állítják be a teljesítmény-felvételét? nem lehetetlen, de egy jobban sikerültet miért "büntetnének" így? nehogy kilógjon a sorból?
vagy az mitől van, hogy az intel így is túlfeszeli alapórajelen a procikat?
mivel mennek jóval többet is valós feszen a c2d/q-k..
ha jobban meghatároznák a legkisebb feszt, amin még elmegy stabilan pl. egy 2400Mhz.-es q6600, akkor is jóval csökkenthetnék az alapfeszt és a tdp-t..
vagy a prime95 sem elég erős teszt a kiteszteléshez? esetleg inteléknél dúrvábbnak vetik alá? vagy csak a nagyobb %-os kihozatal a cél? -
magi20
senior tag
-
^Boss
őstag
magyarul nem stabil. nincs mirol beszelni.. az emberek 99,99%-a (rajta kivul) prime-ot veszi alapul, szoval akkor mondhatjuk, hog nala is kell 1,38 minimum, a prime stabil cucchoz. mindenki tudja, hogy a prime stabilitas a valos eletben meg sok is, de attolmeg tesztelesnel sztem logikus h a mindenki altal elfogadott korulmenyeknek megfeleloen tesztelunk
-
R.Zoli
őstag
Hányas prooritáson futtatod a primeot? Egyébként nálam az Orthos is megmutatja ha instabil, vagy dob egy resetet amikor nagyon magas neki a beállított órajel vagy pedig kilép a progi hibaüzenettel a windowsba... Az ,hogy nem jelez hibát konkrétan mint a B3-nál tette engem nem zavar mert ha lefagy a zOrthos az is azt jelzi ,hogy instabil a proci...
-
R.Zoli
őstag
Nah néztem feljeb is... Kb. amit tud az 1,38 volt 3600Mhz...
Alacsonyabb feszen 1,33-on 3500 Mhz... Sajna nagyon nagy az ugrás a 3500 és 3600 között... Feljebb nem néztem... Ti mekkora feszt állítotok be neki maximum, jó hűtés mellett? Majd ha lesz időm csinálok több órás Orthost megint talán 3600-on...Neked mennyi a proci VID-je?
-
R.Zoli
őstag
800-as memo minden időzítésen és feszen vigye az 533-mat
Ne viccelj...A progi szar úgy ahogy van... Vagy nincs jól nálam beállítva a proiban valami de mondom ,hogy minden alapon is fagy....Amivel full stabil a gép 3500Mhz-en feszek ,időzítések stb, visszaveszem az FSB-t 1066-ra és 1:1-ben ugye minden visszamegy (RAM,Proci) és így fagy...Elindítom és olyan mintha végtelen cuklusba kerülne a proci mert a billencs is "beragad" és csipog minden billencsütésre, az egér meg befagy, képpel együtt...
Amúgy az "Orthos is prime" csak más a körítés...Az Orthost is small FFT-vel futtatom...
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jajj,nem! Hazudok!
Vigyázzatok velemSorry,csak már FPO-k rohangálnak a szemem előtt,ha becsukom
szóval a 718 volt a B-s,de azt nem tudtam megvenni végül. Szóval ez A-s...
De ami a lényeg,hogy két ilyenje volt az arcnak,és a párja megy majd 3,9-et 1,4x Volton egy P5-KC-ban. -
-
laci06
senior tag
Szia!
Hmm, megcsinálom, de baromira füt ez a quad, most idle-ben egy full fordulató hyper tx-el 1,3v-n biosból(p35-ds4), 35-40fok körül mozognak a magok, ha megy a prime, akkor 60ig mennek(59-62), eddig az e4300-m, orthos alatt volt minimum fordulaton(kb 800) 1,45v-n biosból 60fok...
Most kb 2000el pörög a venti, csak alapfesz, és 60, és baromi meleg az egész
Lehet rosszul raktam fel a ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest