- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
Csak még mindig kérdéses a tuning, mert ha azt benézem, akkor benézem a quad procit is, mert hiába a 4 mag (vagyis 2*2 ha jól tom) 2.4Ghz, rosszul viselném, ha egy 6550es megenne 3.0Ghzen
( amúgy én is hajlok a procira, de valszeg csak azért mert lett rá pénzem, azon most kezdtem el filózni, h jó-e nekem ha megveszem) A másik fontos kérdés, h van egy ASUS Siletn Square-em, az elegedő hűtést ad neki vagyis inkább úgy kérdezem, h meddig lehetne elhúzni egy q6600-ot vele, h ne menjen 70-80 fok fölé?
És esetleg vmi ajánlott alaplap? (eddig P5K vagy DS4 vagy P5E van számításba véve, de más tipp is jöhet, mondjuk P5Enél nem akarok lapra többet adni)
-
rankesz
veterán
Az igazsághoz hozzátartozik hogy BIOS-ban 1.3375-őt kap a proci, ami win idle lemegy 1.312-re CPU-Z szerint, loadnál meg 1.304-12 köz ugrál.
Sidebar először (még a bétás időkben) nekem se jött be de aztán szétnéztem milyen gadgetek vannak rá és hát eléggé bejött
Tata, a nortbridzsem panaszkodik hogy melege van!
szerk: szarul írtam a feszt
-
Sárpac
nagyúr
Q6600 3200-on
Nálad csak annyi a változás, hogy a ramok szorzóját 2-re kell tenni milvel 800asok(később ráérsz bíbelődni vele)!
Ha nem stabil akkor némi plussz kakaót adsz a procinak és ok lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest