- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
erre a kerdesre valaki tudna valamit mondani?
Abit IP35-Pro laprol van szo
-
anulu
félisten
stabilitast nem neztem, csak felpockoltem, 1 screenshot, WoW megnez, utana reboot, vissza biosba, defaultra visszalottem, majd go to sleep, mert ma reggel is jottem melozni. penteken festik a szobam, ugyhogy realisan csak vasarnap tudok nekiallni kemenyen. de barmi is legyen, defaulton fogom hasznalni egyelore, mert az alapot sem tudom hosszutavon kiporgetni.
amugy brutalisan melegedett, hala az 1,59V-nak (
). huto nem volt sokkal hangosabb, mint altalaban.
-
anulu
félisten
na, bebootolás szinten úgy, hogy minden progi elindul eddíg jutottam:
nemtom, h hol lehet stabillá tenni, szerintem 3,6 környékén. a lényeg az leginkább, h tudom, van még benne tartalék
-
anulu
félisten
ize, noOb kerdes. tuninghoz C1E-t es EIST-t ki kell kapcsolni? A64 mellett a C&Q kilovese alap volt, de nemtom, h C2Q mellett is kell-e ez.
-
anulu
félisten
nos, a segitsegeteket szeretnem kerni. ugy tunik, hogy 3 ev utan lecserelesre kerul az adataimnal levo config lap/proci/RAM triumviratusa, es Intelre nyergelek at. Q6600-t neztem ki magamnak, hozza 4x1024 DDR Corsair XMS2 DHX-el (TWIN2X2048-6400C4DHX), valamint mindezek ala P5K-E WiFi-t lapnak. esetleg van-e ezzel az osszeallitassal valakinek tapasztalata? hutonek Cooler Master Hyper TX 2-t gondoltam.
C2Q tuningnal mire kell figyelni? Athlon tuningban otthon vagyok, ellenben Intel procim utoljara meg Slot-1 korban volt (igen, celeron
)
a celszam stabil 3200MHz lenne.
elore is kocce minden segitseget. megjegyzem, hogy ezt a topicot most talaltam meg, ugyhogy meg a bele-beleolvasastol is messze vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest