- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Majd Sáparc megmondja én csak G0-val találkoztam.
Nálam 1,054V-al 2600Mhz-n 33-30-28-26 fokosak a magok gyári coolerrel.
Szerintem 40-45-re le kellene vinni terheletlenül.
Manual fesszel megnézhetnéd, hogy mennyin megy mondjuk 1,25V-al (biosban kb 1,28V-ot adj neki). Először 9x200-on, vagy 7x266-on, majd ha stabil és nem melegszik annyira, akkor teszteld Prime-al. Ha Prime-al is stabil akkor mehet feljebb is a freki, vagy a szorzó, ha azt vetted vissza.
Megtalálod azt a pontot, amikor nem kell neki sok fesz és megy is mint a vadállat.
Addig a fícsöröket lődd ki! -
szacsee
nagyúr
Hát jóformán sehol nem tesztelik ezt a hűtőt, csak itt írnak róla, hogy a Venice magos A64-et jól hűti.
Ha a fesszel óvatosan bánsz, ahogy Sáparc írta, akkor normalizálódhat a helyzet.
4 magoshoz szerintem kevés a 4 HP, oda már 6-8 hőcső kell főleg a B3-ashoz.
Gyári coolered megvan? Az alján rajta van a gyári paszta 3 csíkban? -
szacsee
nagyúr
Itt nézd meg, szerintem nem írták el, de itt meg is kérdezheted hogy melyik a jó táp.
Amúgy meg nem mindegy milyen a hűtő, én is vettem anno full réz hűtőt még 478-ra valami noname Powerxxxxx márkájút, de vissza is vittem és cseréltettem egy Zalman CNPS 700-es full rezesre. A noname-hoz képest 15 fokkal volt hűvösebb a Zalman terheletlenül is ugyanazon pasztával.
A ventijére mi van írva? Milyen elrendezésü?
A CPU-Z mennyi feszt ír ki?
Repasztázás segíthet, ja és Aric Silver 5, vagy MX2 legyen az utód, ha a hűtőd jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest