Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RapUGround

tag

válasz Sárpac #6200 üzenetére

Akkor jó :DD !! Mert olvastam hogy sokat fogyaszt és melegszik így kell neki egy komolyabb hűtés. Ultra 120 extrem ami jó lenne, mert jól hűt a teszt szerint. De nem kerül szinte semmivel többe a bigwater 735, meg talán nem egy 70dkg-ás hűtés lenne az procin.
    De akkor így még ki is jöhetne talán az a hőmérséklet, mint gyári hűtés és órajel mellett.

• RapUGround

tag

Q6600 vételén gondolkozok és minimum 3ghz-n akarom járatni mindig, mert a játék lenne igazábol a fő célom, de nem hátrány ha közben ez az azért normálisan menne. Hűtésen gondolkozom hogy milyen legyen. Én cnps9700-et szerettem volna, de az inkább halk hűtés, mint jó teljesétményű. Olvastam a hsz.ek között és találtam olyat hogy Thermalright Ultra 120 eXtreme és olvasgatva a teszteket, jó hűtésnek tűnik. De magyarországon nem is nagyon van, és 15e fölött van(főleg ha külföld!) + 2db jó venti 3000ft/db, az több mint 20 ezer. Ezért kerestem tovább és találtam eggyet, vízhűtést és ez egy érdekes alternatíva q6600 hűtése szempontjából, és ez a "Thermaltake Cooler (vízhűtés) CPU Rendszer CL-W00075D BigWater 735 belső vízhűtés"
    ami csak 24 ezer forint, és valószínűnek tartom hogy ha víz akkor mindenféle képpen jobbnak kéne lenni, mint bármelyik léghűtés. Ide értem a Thermalright Ultra 120 eXtreme-et + hozzá 2db jó ventit(ez is szépen hűti a tuningolt q6600-at) akkor ez vízhűtés csak jobb lehet és ráadásul nem is sokkal drágább vagy egy árba van. De javítsatok ki ha tévedek :DDD !!!

Új hozzászólás Aktív témák