- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1639 üzenetére
Ugyanarra gondolunk?
[link]
Nem próbáltam, most nincs időm rá, csak azért kérdezem, hogy tiszta legyen az ügy... -
aelod
veterán
válasz
atillaahun #1635 üzenetére
Kikapcsra megoldás lehet.
Parancssor:shutdown.exe /s /t xxxx és ide beírod a kívánt időt másodpercben.
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1635 üzenetére
Energiagazdálkodási beállításokban a speciális beállításokban van lehetőség a monitor kikapcsolását időzíteni. A gép kikapcsolásához meg biztos, hogy van olyan program, ami adott időben leállítja. Kutakodj a neten, régen használtam is ilyesmit, de a nevére már nem emlékszem.
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1625 üzenetére
Nem. Nem kell ennél jobban, bőven elég, ha pont ugyanígy... nem?
A túlreagáláson csak annyira gondoltam, hogy az valószínűbb, hogy volt raktáron a geeknél, csak X db volt raktáron, te meg az X+1. vásárló voltál, ilyenbe bele lehet futni, előfordul, viszont vásárlás előtt ha érdeklődsz, hogy valóban van-e raktáron, akkor nem szokásuk hazudni (legalábbis nekem nem szoktak).
Nincs a helyzet magaslatán a geek, ez valóban így van, presale állapotban van még mindig, a beszerzési időnél meg 06. hó 30. van megadva (már ha az ubuntusra gondolsz, a windowsos úgy néz ki raktáron van). -
interstate76
addikt
válasz
atillaahun #1625 üzenetére
Benéztem (nem szoktam használni a mobil oldalukat), teljesen jó az Alis eladó.
-
interstate76
addikt
válasz
atillaahun #1620 üzenetére
Egyik, általad linkelt eladótól sem vennék semmit.
(#1623) Mike88 +1 a Geekbuyingnak. A legjobb kínai webshopok egyike (ha nem a legjobb). A raktárkészlet-infójuk nem mindig naprakész, ill. a leárazásaik gyakran kamuk (legalábbis részben), de amúgy totál korrektek, vitás esetekben is. Pl. egy barátomnak nemrég rendeltem tőlük Wintel W8-at (azt mondta, nem zavarja a melegedés majd megoldja). Volt egy 20 usd-s kuponom, és miután a kézhez kapott mini PC-n még egy kis aknakeresőzéstől is 80 °C fölé (!!!) ment a CPU hőmérséklete (amiről küldtem nekik screenshotokat), felajánlották, hogy küldjem vissza full refund ellenében. Amikor megírtam, hogy elégedettebbek lennénk 15 usd partial refund-dal, másnap visszautalták a kért összeget, így lett 65 usd-ből egy hűtésmodra váró wintel w8-asunk. Összesen 2 vagy 3 levelet kellett írnom, és mindegyikre 1 vagy 2 munkanapon belül válaszoltak - ennél többet én nem várok el egy olcsó kínai webshoptól. Ugyanez pl. Antelife-on úgy nézett volna ki, hogy fizetés után nem válaszolnak egy levélre sem, csak akkor kommunikálnak, amikor a PayPalnál indítasz egy reklamációt.
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1621 üzenetére
Igyekszem finoman fogalmazni, remélem nem sértelek meg, de szerintem túlgondolod egy kicsit ezt a dolgot.
Várni kell egy picit a vásárlással, nehogy az legyen, hogy még a végén elővásárlás útján előbb kaptad volna meg a geek-től, mint egy ebay-estől, akinél állítólag raktáron van. -
aelod
veterán
válasz
atillaahun #1621 üzenetére
Izraelből semmi nem kéne akkor sem ha ingyen van
Amúgy én is néztem, hogy miért trial a win a meego t02n...
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1620 üzenetére
Nah látom az izraeli utolsó példányra sikerült valakinek lecsapni 5 perc alatt, vagy lehet az eladó vette le mert ráírtam hogy mennyi a szállítási idő.
Ahogy nézem az Ali-snál meg az van írva hogy csak Trial Win-es. Nem úgy volt hogy a T02-re már teljes verziót tettek? -
Solten
őstag
válasz
atillaahun #1571 üzenetére
Legy turelmes, a feladassal eltokolnek a postazas mar eleg gyors.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1542 üzenetére
Látom a GB-ről se kell többet rendelni semmit. Vasárnap vettem egy Megoopad T02-őt, tegnap nézem még fel se adták. Írok, hogy WTF?! erre ma jön a válasz hogy ne aggódjak, majd szólnak ha meglessz a cucc. Úgyhogy írtam nekik egy sok *-os szívhez szóló levelet.
Holnap meg asszem indíthatom a refundot.
Valami megbízható forrásra javaslat esetleg? -
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1551 üzenetére
[link] Sok jót nem, ahogy látom még én is rosszul emlékeztem, mert nem is legacyt, hanem beépítettet kap, ami már a semmit jelenti. Amúgy ha Windows 8.1 with Bing a másik, akkor olyan sok felárnak nem lenne szabad lennie rajta, mivel habár annak az ára nem nyilvános, de elvileg közel 0 a partnereknek. De egy OEM Windows árát sztem semmiképpen sem érhetné el.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Ugy erted, hogy veszel egy dobozos Windows 8-at, es azt telepited? Erdekes otlet!..
-
Upo
addikt
válasz
Olyant nem szoktunk csinálni...
-
törölt tag
válasz
$12 Coupon Code:MEEPAD12
Hírlevélben szokott jönni. -
tatararpad
őstag
válasz
A közepén meg ott van a Windows 10 támogatás. Kb. ennyit ér amit oda kiszoktak írni. (Bay-Trail legacy supportot fog kapni, ami egy AMD/nVidia-nál hagyján de az Intelnél az a béka fenekét jelenti
)
-
válasz
atillaahun #1509 üzenetére
Tegyél rá W10-et, csak nyár végéig kell várnod.
(#1512) interstate76: én tavaly vettem egy Asus rt14u routert. Gyárilag van rajta torrent kliens, windows fájlmegosztás, DLNA szerver. BD50 filmet is lehet róla nézni, még wifin keresztül is. Az általad leírt feladatokat negyed árért ellátja, igaz, 20 torrentnél többet eddig nem futtattam rajta. Ha csak erre kell a Wintel, ennyit tud, akkor pénz- és erőforráspazarlás.
-
Lifeforce
őstag
válasz
atillaahun #1509 üzenetére
Miért nem teszel rá akkor linuxot?
Ha kipróbálod meg fogsz lepődni, ég és föld.
Csak ments le mindent, de legalább is a cd kulcsot. -
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1481 üzenetére
Szerintem alvó módban egy desktopot sem érsz el hálózatról, azaz a ping nem ér oda. (Bár azt viszont fel lehet ébreszteni hálózatról talán (ICMP csomaggal vagy mi a neve).)
Ellenben az USB2LAN-os Pipot kétlem. -
tvamos
nagyúr
válasz
atillaahun #1466 üzenetére
Gondolom nem forrasztottak az Intel HD mellé egy nVidiat a kínai tesók.
-
tlala
addikt
válasz
atillaahun #1446 üzenetére
Állítsd a Power Technologyt Custom-ra és ott lesz a Turbo.
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1446 üzenetére
Óóóó basszus, bocs... Elfelejtettem, hogy a power technology-t ugyanitt tedd custom-ra, anélkül "nem látszik" ez a menüpont.
-
tlala
addikt
válasz
atillaahun #1442 üzenetére
A Pipo-nál is ott van az Advanced/Cpu configuration menüpontban a Tudbo mode.
Tényleg, nektek milyen bios verzió van a Pipo-n?
Nekem 2.16.1242.
(Belépve a kék bios felületre, legalul olvasható.) -
tlala
addikt
válasz
atillaahun #1422 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy a méregdrága hővezető ragacs hőátadó képessége 5 W/mK-s.
Az alumíniumé 200, a rézé 400.
Nem lenne akkor érdemes a lentebb linkelt 0,99 dolláros vastag réz hűtőlapkákat kétoldalról bevonni vékony (és olcsóbb) hővezető (és szigetelő) ragaccsal, és úgy alkalmazni pl. a nyák lemez és a doboz fém alsó lemeze között? Összességében szerintem jobb hővezetést lehetne elérni jóval olcsóbban.
Persze biztosan kell egy adott vastagság a nyák felől, hogy ne szúrják át a forrasztások. -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1442 üzenetére
Biosban advanced - cpu configuration - turbo mode, anabled-disabled.
1.5 fölé szerintem azért nem megy csak, mert nem terheli le annyira, hogy szükséges legyen, én is ugyanígy jártam tesztnél, aztán próbálkoztam tömörítéssel stb. s azért (hogy mivel, már nem emlékszem), de kitudtam mozdítani... -
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1439 üzenetére
Na majd ha kész a hűtés, meglesed.
Viszont akik elmagyarázták az overclock-ot [link], megkérdezhetnéd újra, hogy pontosan hogyis kell csinálni. -
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1436 üzenetére
Prime95 stressz teszttel nekem 100% kihasználtságot és 1.57 GHz-ees sebességet ír a task manager (Bár mellette meg az írja, hogy maximális sebesség 1.33 Ghz)
-
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1433 üzenetére
Azt áruld el nekem plíz, hogy hol tolod fel 1830 Mhzre a BIOSban.
Ezen videón , 0:26nál ? Nálam ez full szürke, nem aktív. v1.3-as pipom van.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1433 üzenetére
Arról nem hiszem hogy írt, mert ő elhajította a fenébe a perforált fémlemezt
Solten: Gyárilag a fémlemez alatt van egy thermal pad plusz valami fólia. ezek vannak közötte, szerintem ezt a paszta nem hídalja át.
[link] 11 perc környékén láthatod.
-
aelod
veterán
válasz
atillaahun #1427 üzenetére
LinX-et azért ne futass rajta xD.
-
PeterPH
senior tag
válasz
atillaahun #1427 üzenetére
Igen, tettem hűtőbordát is a perforált lemezre.
Nem volt még érkezésem komolyabban megizzasztani, de igyekszem pótolni.
A thermal pad németországból jött, a borda meg kínából 1-2 hét között volt ha jól emlékszem. Ehhez hozzátartozik, hogy a németeknél első körben visszafordult a csomag, gyanítom, hogy a Hungary címzés miatt, mert a csomagon kézzel külön ráírták hogy Ungarn. -
windlord
őstag
válasz
Ebay.
Nem a legjobb, de ha a tobbieknel ok, akkor nekem is az lesz
-
PeterPH
senior tag
válasz
Én ezt rendeltem, ez azért mégse 9000.
Félbevágtam, és csak az egyik felét tettem fel az alaplap és a ház közé, majd kiderül mire elég így, de nem akartam a komplett szellőzést elzárni a teljes lappal. -
zsozsoooooo
tag
válasz
ott a link a hozzászólásban
-
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1399 üzenetére
A ház felső részéhez a hőátadó, egyszerű, de szerintem működhet.
Alu. papírból hajtogatni távtartót.Belőni a bordát is a helyére, és tudna hőt is közölni.
Az alsó részre 0.5mm magas thermal pad.Szerintem holnap meg is lépem!
-
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1399 üzenetére
Most ahogy nézegetem szerintem talán mindkét chip tetejére kellene rakni.
Az egyikre 1mm alacsonyabbat, mint a másikra.
Majd rá a borda.
Az a kérdés, hogy ezek a cuccok ragadnak-e?!
Jó lenne ha ragadnának mindkét oldalt.Ha ezzel megvagyok, akkor megnézném, hogy mennyi hely marad a borda és a felső lemez közt.
Ha 0.5mm akkor oda is kellene rakni egy padot, hogy a ház fedlapja is játékba kerüljön...
Ha nagyobb a hely, akkor valamit be kellene eszkábálni oda...Az alaplap aljára teszek természetesen egyet, hogy az alsó lemez is húzza lefele a hőt.
Mike88:
Mi a mosoly tárgya?
Érveljél kérlek, hisz ez egy fórum! -
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1396 üzenetére
Náluk van, én tőlük veszek holnap.
Mondjuk jó, mert két utcával vannak tőlem távol... -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1394 üzenetére
Nah, ennyit bírt ki, kb. fél óra 1080p-s Youtube után végül leszabályozott 1 GHz alá. Bár eddig ez kb. fél perc után történt.
Most nem volt rajta az alja a házon, tapogattam az alaplapot alulról ahol a proci van, meg mindenhol máshol is, kurva forró, de még a felrakott borda szélei is, amennyire elértem az ujjammal. Ez gondolom egyrészt jó jel, hogy sikerült viszonylag erősen ráhúzatni, másrészről úgy tűnik messze nem elég oda az a borda.
Szerintem az lenne talán a leghatásosabb ha a házra lehetne kivezetni a hőt. Láttam sokan csinálják ezt is egy fél centi vasta 10x10-es termál lapot tesznek az alaplap és ház alja közé, azon keresztül talán még sikerül több hőt leadatni vele mint a bordával. Megyek is holnap keresek ilyen cuccost, remélem lehet kapni a városban. -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1394 üzenetére
Sejtem, hogy mire gondolsz, én (meg hát mindenki) a bordából ott kiköszörültünk egy darabot.
A stabil, határozott rászorítást old meg valahogy, mert elképesztően sok múlik rajta.
-
aelod
veterán
válasz
atillaahun #1389 üzenetére
Akkor ajánlott lenne neked beszerezni egy usb-s külső hangkártyát hozzá.
-
ericssonfan2
tag
válasz
atillaahun #1386 üzenetére
ha halk a beszéd, akkor lehet, hogy 5.1-es hangot próbálsz hallgatni, ami a stereo jack-en nem tud normálisan kijönni, hacsak nincs mixelve (pl mpc-hc audio beállításainál)
-
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1386 üzenetére
En hdmi -n kuldom.
Az tokeletes. -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1382 üzenetére
Hajjaj, nem akarok hülyeséget írni, én egyszer telepítettem csak próbaképp, mivel amúgy open office-t használok s ráadásul most win8.1 pro van fönt, de emlékeim szerint a kezdőképernyőn megtalálható volt az office, ha ott nem, akkor lenyitod a kezdőképernyőt, az alkalmazásokhoz, s ott megkeresed. Erre én csak ráklikkeltem, s kis idő múlva már használható volt, biztos letöltött valamit, nem tudom.
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1379 üzenetére
Mi bajod van a chrome-al? Hűtés nélkül nem nagyon kell használni. Nem véletlenül ajánlottam neked inkább a wintelt, abban van hűtés. Építs a pipora, s akkor nem lesz gond a chrome-al, már ha az a gond, h belassul tőle.
Az xp, win7 telepítési problémáról volt már szó itt, de nem tudom szépen megfogalmazni miért nem lehetséges, ha érdekel, keresd vissza. -
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1379 üzenetére
Szurkolok, hogy sikeruljon.
Ha ez igy ok, akkor kiteszem a telepitot pendrivera, es ujrahuzom a gepet.
Feleslegesen nem foglaljon helyet a telepito a masinan... -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1371 üzenetére
Mint írtam nálam, az előző verzió felrakása után nem kért kulcsot, s aktivált volt a win első pillanattól, szóval neked azért linkeltem a legfrissebbet, mert ahogy te is írtad, az aktiválási hiba javítva van abban a verzióban, legalábbis ezt írják...
Próbáld meg akkor a régebbit, aminél nálam sem volt hiba: (10 perc, ha nem valami lassú eszközről telepíted)
http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/23/pipo-x7-tv-box-latest-firmware-released-20150123/XP-vel ne próbálkozz, nem fog sikerülni, ha már törés... mé'? Win 8.1-et tán nem lehet, hogy muszáj az xp? Persze amíg nem "muszáj törni", addig minek, először próbáld meg a korábbi verziót, hátha. Én csak arról tudtam nyilatkozni, hogy nálam hogy volt, s ha nem kellett kulcsot beírni, akkor nyilvánvalóan az uefi tárolja, azt nem tudhattam, hogy ez nem minden egyes x7-nél van így.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1375 üzenetére
Az aktiválást nem, csak a kulcsot szokták ott, ezért nem kell újra beírni telepítéskor. Egyszerűbb lett volna ha kimented, már kész is lennél vele
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1373 üzenetére
Aktiválást nem mentetted ki?
-
tlala
addikt
válasz
atillaahun #1371 üzenetére
Pontosan melyik fw-t tetted rá?
Tudnál dobni hozzá egy letöltési linket? -
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1335 üzenetére
Amúgy a Speciális rendszerindírás -> Hibaelhárítás menüjében sincs lehetőséged felújításra/frissítésre?
-
tatararpad
őstag
válasz
Mert ott foglalkoznak warez Windows aktiválással is. Itt nem, amúgy faék egyszerű kattingatós a dolog. De ahogy írták sokra amúgy sem mész vele mert nincs telepítőmédiád, én is csak azért javasoltam mert hátha jól jöhet még. Saját Windowst persze telepíthetsz.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Ránéztem erre a win 8 with bing mókára és úgy néz ki, hogy csak a recovery-vel megy. Legalábbis ms ezt ajánlja...
Nézd meg ezt esetleg.
aelod
Ha van hozzá licence kulcsa, akkor igen.
.
-
zoltan6
addikt
válasz
kiolvasni kitudod pld. aida64-el,csak windows 8.1 bing telepítőt nem igazán fogsz találni hozzá.
-
Polllen
nagyúr
válasz
atillaahun #1329 üzenetére
Csinálhatod azt is, hogy letöltöd az ms oldaláról a megfelelő win verziót, usb-re teszed és teljes reinstall-t nyomsz. (klasszikus régi telepítés)
Ebben az esetben újra kell majd aktíválni, de a windows 8/8.1 topikban tudnak segíteni.
-
zoltan6
addikt
válasz
atillaahun #1327 üzenetére
akkor letörölte az előző tulaj a recovery particiót,valkitől itt a fórumba szerezzél egy pendrive-ra mentett recoveryt,én már eladtam a készüléket ebben sajnos nem tudok segíteni.
-
zoltan6
addikt
válasz
atillaahun #1325 üzenetére
-
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1307 üzenetére
Nem teljesen értem én a kérdést. Ugyanazt mint a többinél, frekvenciát.
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1232 üzenetére
"De ezt tudjuk amúgy valami tapasztalatból konkrétan, hogy ha ezt a Meego-t nagyon meghajtjuk akkor fejreáll?
Nem úgy kéne ennek működni, hogy ha túl sokat akarok tőle, akkor egyszerűen belassul, de nem engedi túlmelegedni a processzort?"DE, úgy működik a dolog, de azzal te most hogy vagy beljebb, hogy felfűt, leveszi az órajelet, aztán míg le nem hűl gyakorlatilag (magamtól idézek) az újraindítás gombig mire eljutsz megköszönöd Istennek, hogy létrejött a művelet. Szal vedd számításba, hogy az a feladatkör, amire tervezed (Ps-ről nem tudok nyilatkozni), ahhoz kell valami hűtés, s ahogy tatararpad is írta, hűtés kiépítésére nem igazán van sticknél lehetőség, ezért ez egy hibalehetőség. Én nem mondom neked, hogy pl. a meegopad erre biztos, hogy alkalmatlan, mert nincs a tulajdonomban, de fenn áll az esélye, s ha így van, arra hogy építesz hűtést?
Amúgy egyébként tetszik a stílusod, örülök hogy van olyan itt végre, aki nem hisz az ilyen "szerintemeknek". Én tesztelnék neked mindent, csak 1. a Pipo-n már van hűtés, s másik dobozban van, 2. a Wintelen gyárilag van hűtés, s a 3. ok a legfőbb, nincs túl sok szabadidőm.tatararpad! Ismét köszi. Ez így gáz, akkor ezt el is felejtem, marad a Kodi ilyen célra, nekem ne akadozzon, meg álljon meg betölteni, mert attól kihullik a hajam, 1 héten max 1 filmre van időm, ha még azt sem tudom megnézni az elejétől a végéig idegbaj nélkül, akkor az aztán "tök jó kikapcsolódás".
-
Laza...
addikt
válasz
atillaahun #1235 üzenetére
Ugyan az, na.
A bankszámlás dolog nem vicc, több ezer rendelésen vagyok túl, tudom a folyamatot elég jól
-
tatararpad
őstag
válasz
Jah, belassul 100Mhz alá, aztán a sajátgép megnyitása is hosszú távú célkitűzés lesz, nemhogy bármilyen más értelmes dolog. A Celeron meg attól függ milyen Celeron, mert van Bay-Trailes és Haswelles cerka is, eltérő architektúrájú magokkal, eltérő TDP-vel, és gondolom valami hűtés is van a cerka mellett, ha más nem legalább a táp forgatja a levegőt. Ha sticket nem is de tabletet kapni Mo-n ugyanezzel a hardverral, körbenézhetsz azokban a topikokban is hogy mire elég is mire nem, de PS és TW2 szerintem nem ez a szint.
(#1236) Mike88: Gondolom ez azért van mert a "hivatalos" Popcorntime elég rövid életű volt és megszűnt, azóta a klónjai vannak csak, ilyen olyan minőséggel és ismertséggel.
-
Laza...
addikt
válasz
- Arra hogy legyen nagyobb drive-od is
- Onnan tudják, hogy bekérik a bankszla kivonatodat
-
tlala
addikt
válasz
atillaahun #1226 üzenetére
Bocsánat, de tényleg Atomos stickkel tervezel Photoshopozni? Szerintem arra alkalmatlanok ezek a 100 dobozkák. Sajnos pont a Chrome is bugos a Bay Trail-es chipsettel.
Tipikus Office/Facebook stb. böngészgető feladatokra remekül alkalmasak, torrentre és bizonyos kódolásig filmnézésre is, de aztán eljönnek az Atom határai, szóval szerintem ne ezzel akarj Photoshopozni meg izmos feladatokat elvégezni.
Amúgy itthon 45e Ft a kategória egyik legjobbja, a Pipo X7, én ezt használom. Játékhoz nem tudok hozzászólni, azt majd elmondja más. -
PeterPH
senior tag
válasz
atillaahun #1228 üzenetére
Ezekben sem a RAM, sem a háttértárként szolgáló eMMC nem bővíthető.
Ha EU- kívülről rendeled, akkor az országba érkezés után valószínűleg vámeljárás alá vonják, és ÁFÁ-t kell rá fizetni. -
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1226 üzenetére
Hát arra amit felsoroltál kb. semmi sem fog fent akadni. Ráadásul ha megnézed még nagyobb dobozos társaiknál is kínlódnak a hűtéssel, egy stickben pedig amiben a hűtés kimerül egy 1x2 cm-es fémlapban meg végképp problémás lesz a hosszú távú működés. Szerintem nem ezeket a droidokat keresed.
(#1223) Mike88: Nem, a Popcorntime az ugyanaz mint a Netflix csak warezban. A user kattint egyet és nézi a filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged