- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1394 üzenetére
Nah, ennyit bírt ki, kb. fél óra 1080p-s Youtube után végül leszabályozott 1 GHz alá. Bár eddig ez kb. fél perc után történt.
Most nem volt rajta az alja a házon, tapogattam az alaplapot alulról ahol a proci van, meg mindenhol máshol is, kurva forró, de még a felrakott borda szélei is, amennyire elértem az ujjammal. Ez gondolom egyrészt jó jel, hogy sikerült viszonylag erősen ráhúzatni, másrészről úgy tűnik messze nem elég oda az a borda.
Szerintem az lenne talán a leghatásosabb ha a házra lehetne kivezetni a hőt. Láttam sokan csinálják ezt is egy fél centi vasta 10x10-es termál lapot tesznek az alaplap és ház alja közé, azon keresztül talán még sikerül több hőt leadatni vele mint a bordával. Megyek is holnap keresek ilyen cuccost, remélem lehet kapni a városban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- További aktív témák...
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest