Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #4246 üzenetére
2 GB RAM - Ez azert mar keves szerintem. (Nekem is 2GB RAM-os van, de nagyon korlatozottan hasznalhato, ma mar nem vennek ilyet.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #4040 üzenetére
Ez N4200, N3450, vagy valami más?
Bootol simán USB-ről?
SSD, vagy eMMC? -
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #3668 üzenetére
Amit ajanlottal, az is Kinabol van, csak gondoltam azert ajanlod, mert van tapasztalatod vele, vagy szemelyesen, vagy tesztekbol.
(#3661) interstate76 válasza interstate76 (#3660) üzenetére
A legjobb az a Beelink BT7 lenne, -
tvamos
nagyúr
válasz
DoItYourself #3666 üzenetére
Ahogy mondod....
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #3661 üzenetére
Amit en linkeltem, HYSTOU, az hutyauto marka? Vagy nem gigabites a lan? Mert hasonlo aron szinten 4/64-es, passziv, es megiscsak i3.
-
tvamos
nagyúr
Ilyenje van itt valakinek? Szemezek vele... csak nem nagyon tetszik a warehouse.
[link]Biztosabb valasztas a bolti Gigabyte Brix GB-BACE-3150?
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #3587 üzenetére
Mar lassan egy éve javasoljuk neked többen, hogy a NAS a jó út, de akkor még nem tetszett neked az ötlet. Örülök, hogy célba értél, végül.
-
tvamos
nagyúr
válasz
idegen lény #3211 üzenetére
Nem ragaszkodom sokmindenhez. Nem akarom heftelgetni, hűtésmod, meg hasonlók. Legyen plug and play. Legyen rendes garancia.
Olyan már van itthon, ami ezt nem tudja. -
tvamos
nagyúr
Hello!
Multkor lebeszeltetek a compute stick-rol.
Ez jobb vetel lenne?
ASUS PC Stick QM1 x5-Z8300 / 2GB / 32GB / Intel HD / Win 10Estleg ez?
Lenovo IdeaCentre Stick 300 Z3735F / 2GB / 32GB / / Win 10 -
tvamos
nagyúr
Refurbished W8-as Intel Compute stick meger 19 ezer Ft-ot?
Meddig lehet ezeket W10-re upgrade-elni? -
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #2864 üzenetére
Megértettem pár hete is a véleményed, meg most is. Nekem meg ez a véleményem. Ennyi.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2682 üzenetére
Koszi!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Arolotifar #2679 üzenetére
En
72008400-ert vettem Windows7-et. Remelem nem b..sztak at. A 3500-ert nem nagyon lattam meg ilyesmit. -
tvamos
nagyúr
válasz
DoItYourself #2660 üzenetére
Jo ar... tudok erre Linuxot tenni? Mert az jo opcio lenne, a Windows helyett (melle) nekem. (Sajnos a tebletomon nem sikerult eddig linuxot bootolni, persze az csak egy Z2760)
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #2611 üzenetére
Film, YT, meg neha Silverlight, meg ez az uj mediaklikk, vagy mi.
Nem tudom, mi az a Horizon Go. Elmondod?
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #2608 üzenetére
Tetszetos... ennyiert lehet, hogy foladom a kuzdelmet az olcso undroidos vackokkal. Nem rosszak azok, csak hat nem is igazan jok.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2558 üzenetére
Az Arduino interfesz azt sejteti, hogy nem a home szerver az elsodleges cel aplikacio.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Gabesz84 #2452 üzenetére
Az en Synology-m mar 4 eves, es akkor is azert volt engedmenyes, mert nem volt uj design. Ha hazamegyek, majd megnezem, mi a pontos tipusa. Azert tudom ajanlani ezt a megoldast, mert bedugtam, es megy. Na jo, beleraktam a diszkeket. Most 2x4 TB WG Red van benne, meg 1x 500GB + 1x 2TB USB HDD szokott hozza csatlakozni. Nem okoz neki gondot a 7/24, es csak akkor lassul, ha tobbszaz torrent megy, SAMBA-t hasznalok, de DLNA-t, meg Plexet nem. A Synology forumban jobban tudnak segiteni, szerintem ott kerdezz ra, hogy mit ajanlanak a mostani kinalatbol, azok sokkal gyorsabbak, de nekem nincs ra szuksegem.
A media lejatszo joval razosabb ugy... ott kellett kicsit allitgatni.(#2451) interstate76 válasza tvamos (#2450) üzenetére
Persze. Minden megmarad. Olvasom a topicot, az elejeben a hutes modos reszeket, meg a mostani hsz-okat is... Azert nem allitanam, hogy naprakeszen fel tudom ondani a forumot. -
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #2449 üzenetére
Persze, nem art megemliteni, hogy te magad is mennyi egeresztel az USB-s HDD-vel.
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #2408 üzenetére
Kivártam valami kiárusítást, 35 korül jutottam hozzá. Most sem sokkal drágább egy DS214se. Szerintem mini pc csak akkor jobb választás, ha játszadozni akarok vele. Esetleg annyira nincs pénzem, hogy nem telik külön médialejátszóra.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2331 üzenetére
Azért egy USB-Ethernet adapter nem olyan, mintha ott lenne az alaplapon.
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #2254 üzenetére
Lehet, de az nem opcio.
Szoval, ilyen intel cucca senkinek nincs?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Lifeforce #2248 üzenetére
De az Intel Compute Stick is ennyire melegszik? Elvileg abban van ventilator is...
(#2247) interstate76 válasza proradeon (#2246) üzenetére
Azert egy combosabb szimulacional nekem a notbookban is felmegy a proci 70-75 fok-ra, es ott is marad. amig mind a 2 core megy 100%-on. (Plane, ha elkezdek unatkozni, es beteszek valami filmet...) -
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #1729 üzenetére
Porgosebb lehetne egy olyan, amibem az osszes x86-osrol lehet dumcsizni, legyen az celeron, vagy core i, akarmi. Szerintem...
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #1721 üzenetére
És van ezeknek külön totyikja? Hívható mini PC-nek? Vagy ez már barbone?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Lifeforce #1646 üzenetére
Szia!
En is szeretnek valami ilyesmit vasarolni. Egy jol mukodo, stabil linux sokat dobna rajta az en szememben is. Esetleg a te limux iso-d publikus? Kivancsi lennek ra...
Meg lehet esetleg azt csinalni, hogy egy pendrive-rol bootolja a linuxot, a belso tarolon meg minden marad a gyari allapotban?
mugy, az S-hez is kell a hutes mod? -
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #1607 üzenetére
Csak azokon nincs silverlight... meg 1-2 más x86/win specifikus dolog.
-
tvamos
nagyúr
Ez miert ilyen olcso? Van valami baja? [link]
-
tvamos
nagyúr
válasz
atillaahun #1551 üzenetére
Ugy erted, hogy veszel egy dobozos Windows 8-at, es azt telepited? Erdekes otlet!..
-
tvamos
nagyúr
válasz
atillaahun #1466 üzenetére
Gondolom nem forrasztottak az Intel HD mellé egy nVidiat a kínai tesók.
-
tvamos
nagyúr
Jelen pillanatban ezt a kettot futtatnam rajta: [link] [link]. Meg a putty-t, de ugye az van minden platformra. (Azert futna rajta a putty, mert 500 kbps meg folotte nem nagyon mennek a BT / WIFI serial interface-ek. Mondjuk ez utobbi nem feltetel, erre jo a Raspberry Pi.) Termeszetesen nem egyszerre.
-
tvamos
nagyúr
En azon gondolkodom, mennyire lehet hasznalhato egy ilyen mini PC a keves RAM-javal... szerintetek az jo probanak, ha mondjuk a notebookom (i5-2520) probalom 2GB RAM-mal? Vagy teljesen mas a W7, meg a W8?
(#1175) Mike88 válasza tvamos (#1173) üzenetére
Nem, ilyeneket en nem hasznalok. Lenne Wifi-n egy tavoli asztal, meg egy USB-Serial. Neha Bluetooth. Esetleg, egy USB-Wifi, ha ugy alakul, hogy range extender kell. (Ha megis a TV-re dugnam, akkor meg a telefonomrol iranyitanam.) -
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #1144 üzenetére
Nekem az mindegy. Az aksit hozzateszem, a kijelzo meg mindegy, nem hasznalnam sokat. Olyankor meg mindegy, hogy beepitett van, vagy radugok valamit.
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #1141 üzenetére
Nekem mindegy, ha kisebb mint 10x15x3 cm, hogy tab, vagy telefon, vagy tudomisenmi...
-
tvamos
nagyúr
Most lattam meg... Dual boot-os Pipo X7S arany szinu hazban.
Nagyon jo!
-
tvamos
nagyúr
Van mar valakinek az Ainol Windows-os "powerbank"? Tetszik...
-
tvamos
nagyúr
Azert ezek nem csucsvasak. Persze, egy i5-os gepen jo a windows, de mar tobb Atomon is probaltam, es hihetetlenul docog a Windows, egy LXDE-s Linuxhoz kepest. Ez utobbi sokkal-sokkal gyorsabb. Raadasul maga a rensszer sokkal kevesebb memoriat foglal.
En eezert eroltetnem. -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Ez most igaz a "MeegoPad T01 Windows 8.1 License"-el kapcsolatban?
-
tvamos
nagyúr
A kulso antenna nekem is kene! Az nagyon... Nem zarkoznek el egy range extenderes erositos antenna vasarlasatol sem. Kene szabad teren a 200m. Belteren is jo lenne egy kulso antenna, vagy egy jobbfajta csipes, az mar mindegy. (Csak a legalja pcb antenna ne legyen, mert az nagyon gaz.)
Viszont legyen kisebb mint 10x10 cm. -
tvamos
nagyúr
Van valaki, aki hasznal Voyo mini-t linuxal?
-
tvamos
nagyúr
Altalaban azt jelenti, hogy nincs a raktarban... elovetel... igeret arra, hogy hamarosan majd lesz, es talan azon az aron, amit te kifizettel, es talan a specifikacioi is olyanok lesznek, mint amit irnak...
Persze, kotojellel lehet, hogy helyesebb lenne..es megtalalnad a google translate-ben.
-
tvamos
nagyúr
válasz
LittleShark #180 üzenetére
Meg akkor van ugye 16/32 GB-s verzio...
Koszi, ezt nem ertettem akkor.(Nem figyeltem elegge. Bocs!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
FreedomHUN #132 üzenetére
Koszi a linket. Nem egeszen vilagos nekem, hogy ott a 16 es a 32 GB verzio ugyan annyiba kerul?.. Vagy hogy van ez? Nem latom a 10 dollart, amit irsz. (Persze, tuti kiveri a szemem...)
(Meg sosem vasaroltam az Aliexpressen... hm... Buyer Protection... erdekes.)(#137) Zol77 válasza tvamos (#131) üzenetére
Csak nezegetem egyenlore, csak penteken jon a fizetes.)(#136) Mike88 válasza kukszi1 (#135) üzenetére
Linuxozni szeretnek rajta. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest