- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1371 üzenetére
Mint írtam nálam, az előző verzió felrakása után nem kért kulcsot, s aktivált volt a win első pillanattól, szóval neked azért linkeltem a legfrissebbet, mert ahogy te is írtad, az aktiválási hiba javítva van abban a verzióban, legalábbis ezt írják...
Próbáld meg akkor a régebbit, aminél nálam sem volt hiba: (10 perc, ha nem valami lassú eszközről telepíted)
http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/23/pipo-x7-tv-box-latest-firmware-released-20150123/XP-vel ne próbálkozz, nem fog sikerülni, ha már törés... mé'? Win 8.1-et tán nem lehet, hogy muszáj az xp? Persze amíg nem "muszáj törni", addig minek, először próbáld meg a korábbi verziót, hátha. Én csak arról tudtam nyilatkozni, hogy nálam hogy volt, s ha nem kellett kulcsot beírni, akkor nyilvánvalóan az uefi tárolja, azt nem tudhattam, hogy ez nem minden egyes x7-nél van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest