- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
Prociban tán szinte semmit viszont az IGP + W10 támogatás a hosszabb távra tervező új vásárlóknak már lehet jobban tetszene. Mondjuk én kapásból 64 gigásat vártam miután az új SoC-cal eltűnt a 32 gigás limitáció is, és szvsz 64-en már sokkal kényelmesebben elfér egy Windowsos használat. + Dizájn szempontból már Acernél értettem miért hátra rakják az USB3-at mikor abba dugdossák gyakrabban a perifériákat.
-
tatararpad
őstag
Szvsz egy Windowst még mindig tudsz rá venni később, viszont ezek alatt már hardvert nem fogsz cserélni hiába van egy Windowsod rá. Meg pl. az Insider program Windows 10-nél megy tovább megjelenés után is, az kb. egy ingyen Windows némi kompromisszummal míg össze nem gyűlik rá a pénz. De hacsak nem akarsz játzsani rajtuk vagy csak Windowsos programot használni, márpedig ezeken nagy játszások nem lesznek, akkor netezésre videónézésre egy n+1-ok Linux disztribúció is van olyan jó mint egy Windows.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1551 üzenetére
[link] Sok jót nem, ahogy látom még én is rosszul emlékeztem, mert nem is legacyt, hanem beépítettet kap, ami már a semmit jelenti. Amúgy ha Windows 8.1 with Bing a másik, akkor olyan sok felárnak nem lenne szabad lennie rajta, mivel habár annak az ára nem nyilvános, de elvileg közel 0 a partnereknek. De egy OEM Windows árát sztem semmiképpen sem érhetné el.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1542 üzenetére
A közepén meg ott van a Windows 10 támogatás. Kb. ennyit ér amit oda kiszoktak írni. (Bay-Trail legacy supportot fog kapni, ami egy AMD/nVidia-nál hagyján de az Intelnél az a béka fenekét jelenti
)
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1375 üzenetére
Az aktiválást nem, csak a kulcsot szokták ott, ezért nem kell újra beírni telepítéskor. Egyszerűbb lett volna ha kimented, már kész is lennél vele
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1373 üzenetére
Aktiválást nem mentetted ki?
-
tatararpad
őstag
válasz
szbarna1 #1355 üzenetére
Felejtős. Legnagyobb hibája hogy Bay-Trail, új terméket már nem kéne kihozni vele, mert a Windows 10 itt van a küszöbön, a BT pedig jelen állás szerint legacy támogatást kap. Miközben itt a Cherry Trail. Előnye, hogy Windows nélkül legalább olcsó, a Compute Stick linuxal sem sokkal olcsóbb viszont gyengébb hardvert kap.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1335 üzenetére
Amúgy a Speciális rendszerindírás -> Hibaelhárítás menüjében sincs lehetőséged felújításra/frissítésre?
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1335 üzenetére
Mert ott foglalkoznak warez Windows aktiválással is. Itt nem, amúgy faék egyszerű kattingatós a dolog. De ahogy írták sokra amúgy sem mész vele mert nincs telepítőmédiád, én is csak azért javasoltam mert hátha jól jöhet még. Saját Windowst persze telepíthetsz.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1232 üzenetére
Jah, belassul 100Mhz alá, aztán a sajátgép megnyitása is hosszú távú célkitűzés lesz, nemhogy bármilyen más értelmes dolog. A Celeron meg attól függ milyen Celeron, mert van Bay-Trailes és Haswelles cerka is, eltérő architektúrájú magokkal, eltérő TDP-vel, és gondolom valami hűtés is van a cerka mellett, ha más nem legalább a táp forgatja a levegőt. Ha sticket nem is de tabletet kapni Mo-n ugyanezzel a hardverral, körbenézhetsz azokban a topikokban is hogy mire elég is mire nem, de PS és TW2 szerintem nem ez a szint.
(#1236) Mike88: Gondolom ez azért van mert a "hivatalos" Popcorntime elég rövid életű volt és megszűnt, azóta a klónjai vannak csak, ilyen olyan minőséggel és ismertséggel.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1226 üzenetére
Hát arra amit felsoroltál kb. semmi sem fog fent akadni. Ráadásul ha megnézed még nagyobb dobozos társaiknál is kínlódnak a hűtéssel, egy stickben pedig amiben a hűtés kimerül egy 1x2 cm-es fémlapban meg végképp problémás lesz a hosszú távú működés. Szerintem nem ezeket a droidokat keresed.
(#1223) Mike88: Nem, a Popcorntime az ugyanaz mint a Netflix csak warezban. A user kattint egyet és nézi a filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest