Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1232 üzenetére
Jah, belassul 100Mhz alá, aztán a sajátgép megnyitása is hosszú távú célkitűzés lesz, nemhogy bármilyen más értelmes dolog. A Celeron meg attól függ milyen Celeron, mert van Bay-Trailes és Haswelles cerka is, eltérő architektúrájú magokkal, eltérő TDP-vel, és gondolom valami hűtés is van a cerka mellett, ha más nem legalább a táp forgatja a levegőt. Ha sticket nem is de tabletet kapni Mo-n ugyanezzel a hardverral, körbenézhetsz azokban a topikokban is hogy mire elég is mire nem, de PS és TW2 szerintem nem ez a szint.
(#1236) Mike88: Gondolom ez azért van mert a "hivatalos" Popcorntime elég rövid életű volt és megszűnt, azóta a klónjai vannak csak, ilyen olyan minőséggel és ismertséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest