Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.j
csendes tag
Értem, köszi a gyors választ!
magamtól azt gondoltam volna, hogy hiába újabb a 6582 mint a 6589T, mégis az utóbbi erősebb a nagyobb órajelnek köszönhetően..
A kamerával és az OGS kijelzővel egyetértek, a 8GB vs. 16GB szintén, ám a Samsung Galaxy Ace egy-kétszáz MB helyéhez képest már bármelyik tér-idő ugrás..
Youtube-os videókon viszonylag jó jellemzőket találtam a Cubot One-ról is egyébként, de mégsem voltam meggyőződve teljesen, hogy feltétlenül jó "vásár" lenne átállítani a rendelést..
Várok tovább mindenesetre - jó esetben még egy hét fog kelleni nekik (meg a hétvége..), egyelőre bízom a Pandawillben továbbra is

-
karikusz
tag
Én akiknél érdeklődtem, senki nem úszta meg az ÁFA fizetést. "Túl nagy" érték, hogy átengedjék úgy a vámon, hogy ne legyen kötelező az áfa, szóval érdemesebb a DHL... stb, mert 4000 Ft körüli a plusz költséged, nem kell görcsölnöd a papírokkal és a Magyar postával, tuti nem tűnik el, és amúgy a posta is közel 2000 Ft-ot kiszámláz, hogy elintézi neked a vámot. Szóval csak 2000-el több és max 5 nap alatt a kezedben a készülék

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile (ARPG)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest