- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
storm3 #110306 üzenetére
régebben volt talán kép vagy fórum linkelve innen, de 6 évvel ezelőttról nem biztos, hogy minden infó fenn maradt
De ha nem akarsz nagyon közdeni vele, 6-7eft körül lehet postával együtt az amit most is árulnak olyan aljzatos dokkot. De lehet még olcsóbban is találni.
Ha jól láttam dokk szétszedős videón, akkor fel van forrasztva a dokkban lévő aljzat, nem pedig kábelen van, mint a gépben lévő. Így valsz nem jó hozzá az alis W-s aljzat. Plusz macerás a dokk szerelése is . Forrasztása meg pláne. -
azbest
félisten
válasz
storm3 #110304 üzenetére
a dokkolóban a kereket két oldalról szögletesre. Bár az tényleg lehet nem egyszerű az alakja miatt
A tápegység dugót is lehetne moddolni, de a dokkoló valsz olcsóbb és könnyebben pótolható, mint tápegység, ha nem sikerült
Táp valami 135 vagy 170W-os gondolom.
Mivel nekem nem W-s noti van, így nem kellett mókolni, a dokkjaim egy része meg eleve W-s, abba belemegy a sima kerek és a pöckös kerek is.
-
azbest
félisten
válasz
storm3 #110302 üzenetére
Ha nem félted a dokkolót (egész olcsón kapni), akkor a műanyagot szögletesítheted a dokkban. Legjobb tudomásunk szerint pontosan ugyanaz a két dokkoló, csak szopatásban van más csati téve a ws dokk változatba. Most is van aprón 4338 dokk, ami ha minden igaz ws csatis [link] [link]
Régebben kerestem, de nem találtam kerek-ről kerek ws csatira alakítót. Lehet mert mindenki kivágja, mert csak a műanyag a különbség.
-
válasz
storm3 #100132 üzenetére
A dremel pozitív azt jelenti, hogy dremellel érdemes faragni.
Vagy veszel az interneten egy másik kábelt a töltő doboza és a gép közé és kicseréled. Mindkét megoldás fizikai beavatkozást igényel. Próbáltam nézni adaptert/konvertert, de nem találtam, ettől persze még lehet, hogy létezik, de ahogyan az árakat néztem, egy adapter ára felette van a csere-kábel árának
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest