- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Megtennéd, hogy nem magyarázol bele olyan dolgokat amiket nem mondtam, nem úgy gondolok?!
Nem furi, hogy egyedül te gondolsz bele bántó/ártó szándékot?Tegye fel a kezét akit megbántottam!
Amúgy mit tagadok le
Sokan írták, hogy nekik is lötyög(vagy éppen nem), ill. furán kopik a fedlap,de pont nem érdekli őket, elégedettek a TP-el.
Erre írtam, hogy "Csúnyán kopik a fedlap, lötyög a zsanér, oszt mégis oda-vissza van tőle itt(is) 1-2 ember."
(Nem attól lenne üzleti kategória, hogy nincs ilyen lötyögösődés évek múlva sem?)
Ebből kisakkozni azt, hogy "meg vagy sértődve a TP-kre és azokra, akik többé vagy kevésbé elégedettek velük." minimum érdekes logika mentén jöhet össze. Mert ez eszembe sem jutott. Elég beteg dolog lenne azon megsértődni, hogy valakinek bejön egy számítógép/brand/....Ha meg olyan jól tudsz idézni, akkor azt is emeld be, ahol arról értezkeztem, hogy "pozitívumai nincsenek ezeknek a szerencsétlen Thinkpad-eknek, csak a gond van velük, érthetetlen, hogy egyesek hogy lehetnek annyira gyépések, hogy még mindig ezeket részesítik előnyben más modellekkel szemben..."
Én csak azt mondtam, és most is fentartom, hogy nem kiemelkedő a többi gyár hasonló sorozatu gépeihez képest.
Nem kérdezték a véleményem? Akkor el sem mondhatom? Amúgy meg ezt "érdekelne ha kicsit kifejtenéd a nézeted" nem olvastad?
Az "példás szerelhetőség", hogy nem az alján egy kis (1-2 csavaros) fedél alatt van _mindkét_memóriakártya, hanem a touchpad alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest