- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4ckatro
csendes tag
válasz
Francia91 #65491 üzenetére
Ezt a CAD programokkal jobban boldogultat saját tapasztalatból írod, vagy csak a reklámból amit a neten találhatsz?
Most w500 gépet használok, előtte volt T500-as gépem is és Inventort használva nem vettem észre lényegi különbséget. Sőt nem rég egy elég nagy felbontású képet rendereltem Inventorba egy összeszerelési rajzról és kb két óráig generálta a képet. Csak a proci dolgozott, meg a vinyó. Nem találtam semmi beállítást arra, hogy a grafikai processzort is használja erre.
Valaki ezt betudta állítani Inventorba, hogy a GPU-t használva dolgozzon a szoftver?
-
4ckatro
csendes tag
válasz
VegyesTamás #60851 üzenetére
Ahogy nézem, ez T510, W510 meg ennél újabb gépekhez van. T500 vagy w500-hoz nem találtam sajna
-
4ckatro
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6 cellás lenovo akksim T500-ba. Power manager feltöltve azt írja, hogy 'Good' állapotban van illetve, azt mutatja, hogy csak 64-szer volt töltve. Gyári 56 Wh kapacitás helyett 39 Wh-t ír. Na most, ha 100%-ról elkezdem meríteni, kb 5-10 perc alatt lecsökken 90%-ra majd hirtelen leugruk 1-2%-ra és kikapcosl a gép.
Szerintetek fellehet még éleszteni egy ilyen akksit?
Próbáltam már többször feltölteni, majd lemeríteni, próbáltam a Lenovo-s Battery Gauge Reset-et de az se segített. Egy új akksira nem szeretnék beruházni, meg jó lenne, ha még ebből az akksiból egy 30-60 percet kitudnék passzírozni.
Lehet valamelyik cella meghalt a 6ból? Házilag azt tudom cserélni?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
4ckatro
csendes tag
Érdekes ez a statisztika amit linkeltél, de kíváncsi lennék egy olyanra is, ahol mondjuk a thinkpad ki lenne emelve a Lenovoból. Mert mondjuk egyik ismerősömnek egy 200k-s IdeaPad (talán Y510) gépe van és ég-és-föld a két széria. A gép minőségileg elég gyatra, a hűtése meg valami szörnyű...
És az hogy ASUS gépeket mutatja a legmegbízhatóbbnak hát eléggé érdekes...
De abban igazad van, hogy gépeket manapság tényleg nem örökké valóságig tervezik, de azért az vicc hogy csak a garanciáig lehet vele dolgozni, mert aztán bármikor behalhat.
-
4ckatro
csendes tag
Azért hoztam példának a T500-as és W500-as gépeket mert járt már 1-2 a kezeim között, meg egy-két ismerősömnek is T500-as gépe van és nagyon bevált, mind minőségileg mind teljesítményileg.
A legjobban azt bírom benne, hogy szinte egyáltalán nem melegszik netezés közben, meg ha kicsit jobban meghajtom akkor sem hallom a ventilátor zúgását és eddig nem túl sok olyan gépet láttam ami ezt tudja produkálni
-
-
4ckatro
csendes tag
" Csúnyán kopik a fedlap, lötyög a zsanér, oszt mégis oda-vissza van tőle itt(is) 1-2 ember. "
Esetleg tudnál említeni 1-2 olyan gépet amely tudásilag és minőségileg is megegyezik mondjuk egy W500 vagy T500-as géppel és netalántán olcsóbb vagy egy árban van velük?
Ha már azt mondod hogy a Thinkpad sznob(használtan 65-90k-ig lehet kapni ilyen gépeket különféle felszereltségben)
Nem kötözködésként mondom, csak érdekelne ha kicsit kifejtenéd a nézeted
-
4ckatro
csendes tag
válasz
Francia91 #48419 üzenetére
Hát több fajta Thinkpad Toolbox van. Régen a PC-doktor csinálta a szoftvert, aztán nem tudom miért de kb 3 éve váltottak. Nekem nagyon nem tetszik a legújabb toolbox szoftver, már nagyon csicsás, meg újszerű, de kevesebb dolgot találtam meg benne mint a régi PC-Doktoros változatban
-
4ckatro
csendes tag
-
4ckatro
csendes tag
válasz
Francia91 #48091 üzenetére
Nekem volt T500-as gépem, nagyon meg voltam vele elégedve.
Volt lehetőségem olcsón szerezni egy W500-at így leváltottamHát netezés közbe Intel kártyával nem pörög a venti nem melegszik, játékra meg UT 3-at vitte full grafikán, StarCraft 2-vel közepes-high grafikán ment. A w500-on FarCry 3-at toltam végig medium grafikán, nem hajtotta szét a gépet, nem melegedett szét.
Ebben a szériában a FullHd-s kijelzők szerintem nem a legjobbak látószög meg fényerő tekintetében, én személy szerint a 1680x1050-es felbontású LCD-t preferálom, ezt használom, nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest