- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4ckatro
csendes tag
válasz
Francia91 #65491 üzenetére
Ezt a CAD programokkal jobban boldogultat saját tapasztalatból írod, vagy csak a reklámból amit a neten találhatsz?
Most w500 gépet használok, előtte volt T500-as gépem is és Inventort használva nem vettem észre lényegi különbséget. Sőt nem rég egy elég nagy felbontású képet rendereltem Inventorba egy összeszerelési rajzról és kb két óráig generálta a képet. Csak a proci dolgozott, meg a vinyó. Nem találtam semmi beállítást arra, hogy a grafikai processzort is használja erre.
Valaki ezt betudta állítani Inventorba, hogy a GPU-t használva dolgozzon a szoftver?
-
4ckatro
csendes tag
válasz
VegyesTamás #60851 üzenetére
Ahogy nézem, ez T510, W510 meg ennél újabb gépekhez van. T500 vagy w500-hoz nem találtam sajna
-
4ckatro
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6 cellás lenovo akksim T500-ba. Power manager feltöltve azt írja, hogy 'Good' állapotban van illetve, azt mutatja, hogy csak 64-szer volt töltve. Gyári 56 Wh kapacitás helyett 39 Wh-t ír. Na most, ha 100%-ról elkezdem meríteni, kb 5-10 perc alatt lecsökken 90%-ra majd hirtelen leugruk 1-2%-ra és kikapcosl a gép.
Szerintetek fellehet még éleszteni egy ilyen akksit?
Próbáltam már többször feltölteni, majd lemeríteni, próbáltam a Lenovo-s Battery Gauge Reset-et de az se segített. Egy új akksira nem szeretnék beruházni, meg jó lenne, ha még ebből az akksiból egy 30-60 percet kitudnék passzírozni.
Lehet valamelyik cella meghalt a 6ból? Házilag azt tudom cserélni?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
4ckatro
csendes tag
Érdekes ez a statisztika amit linkeltél, de kíváncsi lennék egy olyanra is, ahol mondjuk a thinkpad ki lenne emelve a Lenovoból. Mert mondjuk egyik ismerősömnek egy 200k-s IdeaPad (talán Y510) gépe van és ég-és-föld a két széria. A gép minőségileg elég gyatra, a hűtése meg valami szörnyű...
És az hogy ASUS gépeket mutatja a legmegbízhatóbbnak hát eléggé érdekes...
De abban igazad van, hogy gépeket manapság tényleg nem örökké valóságig tervezik, de azért az vicc hogy csak a garanciáig lehet vele dolgozni, mert aztán bármikor behalhat.
-
4ckatro
csendes tag
Azért hoztam példának a T500-as és W500-as gépeket mert járt már 1-2 a kezeim között, meg egy-két ismerősömnek is T500-as gépe van és nagyon bevált, mind minőségileg mind teljesítményileg.
A legjobban azt bírom benne, hogy szinte egyáltalán nem melegszik netezés közben, meg ha kicsit jobban meghajtom akkor sem hallom a ventilátor zúgását és eddig nem túl sok olyan gépet láttam ami ezt tudja produkálni
-
-
4ckatro
csendes tag
" Csúnyán kopik a fedlap, lötyög a zsanér, oszt mégis oda-vissza van tőle itt(is) 1-2 ember. "
Esetleg tudnál említeni 1-2 olyan gépet amely tudásilag és minőségileg is megegyezik mondjuk egy W500 vagy T500-as géppel és netalántán olcsóbb vagy egy árban van velük?
Ha már azt mondod hogy a Thinkpad sznob(használtan 65-90k-ig lehet kapni ilyen gépeket különféle felszereltségben)
Nem kötözködésként mondom, csak érdekelne ha kicsit kifejtenéd a nézeted
-
4ckatro
csendes tag
válasz
Francia91 #48419 üzenetére
Hát több fajta Thinkpad Toolbox van. Régen a PC-doktor csinálta a szoftvert, aztán nem tudom miért de kb 3 éve váltottak. Nekem nagyon nem tetszik a legújabb toolbox szoftver, már nagyon csicsás, meg újszerű, de kevesebb dolgot találtam meg benne mint a régi PC-Doktoros változatban
-
4ckatro
csendes tag
-
4ckatro
csendes tag
válasz
Francia91 #48091 üzenetére
Nekem volt T500-as gépem, nagyon meg voltam vele elégedve.
Volt lehetőségem olcsón szerezni egy W500-at így leváltottamHát netezés közbe Intel kártyával nem pörög a venti nem melegszik, játékra meg UT 3-at vitte full grafikán, StarCraft 2-vel közepes-high grafikán ment. A w500-on FarCry 3-at toltam végig medium grafikán, nem hajtotta szét a gépet, nem melegedett szét.
Ebben a szériában a FullHd-s kijelzők szerintem nem a legjobbak látószög meg fényerő tekintetében, én személy szerint a 1680x1050-es felbontású LCD-t preferálom, ezt használom, nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MÁV topic
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest