- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MrSealRD #50964 üzenetére
Többet ér, ha tudom egy típusról, szériáról...stb akármiről, hogy megbízható.
Linkeltem már a "megbízható" T400-asom problémáját
?
Plusz ezen a statisztikán se a TOP3-ban van. Mostanság pedig azért kell figyelembe venni a garanciaidőt, mivel a gyártók nem az örökkévalóságnak gyártanak. Bevezették a tervezett elavulást, az általános 1-2 éves garanciaciklusra tervezik az eszközöket. + ha minden ötödik elromlik az első három évben, igenis meg kell venni a gari bővítést, vagy eleve 3 év(nél nagyobb) garival szabad csak megvenni a notit.Tim82
Most tp-m van mit keressek azokban a topikokban? + Itt kérdeztek rá a véleményemre. Ha nem tetszik, kéretik ignorálni, de azért mert van akinek nem tetszik, még nem tartom magamban.
-
brd
nagyúr
válasz
MrSealRD #50964 üzenetére
A garancia miatt választani egy gyártót olyan mint a házassági szerződés.
Pont ugyanaz a célja, ha mégis megtörténik a baj, ne legyen nagyobb. Nem tudom, mi a bajod vele. Nyilván senki nem úgy házasodik, hogy már tervezi a végét (ill. van, aki igen, de azt most hagyjuk
), de ha esetleg bekövetkezik, akkor legyen kisebb a probléma. A Dell egyébként tényleg nagyon korrekt (a többiekhez viszonyítva), és ez kb. 5 éve biztosan így van, serverek kapcsán jó néhányszor tapasztaltam már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest