- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
4ckatro #65506 üzenetére
W szériából csak W510-es volt nálam, a CAD progik jobb támogatása meg elméleti dolog, nekem nem volt W-s TP-m. Természetesen a hardverek összessége a fontos, RAM, CPU és merevlemez/SSD. Én pl könnyen elérem a 8 GB RAM határát, meg a GPU is felmegy 80 fokra simán, ha komolyabb rajzzal dolgozok, CPU is pödör rendesen. De az SSD sokat dobott rajta, meg a CPU csere is (P8600-ról P9700-ra)
szerk.: Viszont amit dying_star kolléga linkelt, megnéztem az összes évjáratot, TP-ből csak a W szériás modellek vannak a listában. Persze, egy igazi Workstation a W700-nál kezdődik mobil szinten (meg Precision újabb verziói), de ez már inkább Destkop kategória. A cégnél, ahol melózok, DELL Precision notik vannak, QuadCore i7-tel, meg Quadro K2000M-mel, de még azoat is rendesen megdolgoztatja némelyik 3D-s szerszámterv szerkesztése. Bár egy SSD sokat dobna rajta, de hiába mondom a főnöknek...
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
4ckatro #60849 üzenetére
egy ilyen akkut (újabb lenovon) firmware update megmentett már nekem
-
válasz
4ckatro #50955 üzenetére
Nem ismerem a gyártók "elit sorozatait", de tuti vannak a DELL-nek, HP-nak is hasonló kvalitású gépei.
Egy mercinek is ugyanúgy konkurencia az audi, a bmw,....
Nem azt mondom hogy sznob, hanem túl van misztifikálva. Azokat a hibákat amik ezeknek a gépeknek (is) sajátjai, elbagatelizáljátok. Egy másik brandnél már röhögve mondjátok a hasonló hibákra, hogy thinkpad kellett volna b+(ponvaregény!!!)
Tudom nem szerencsés mondatok ezek egy thinkpad topikban, de ez sem különb a többi brandnél. A HP topikban az elitbook a menő, a DELL topikban-nél a latitude.
Egyik sem áll egyértelműen a másik felett, csak bent vannak a top10-ben. A difi csak egyéni szimpátia kérdése.
Most rákerestem a notebookstore-ban az üzleti kategóriás notikra. Csak egy DELL gépet ad találatként amire 48hónap garit adnak.Vagy pl. a legolcsóbbra rákeresve is csak a 2. oldalon tűnik fel egy E530. Mindenre lehet ellenpéldát találni, és olyant is ami igazol. pl.Nemtom miért a T500-at hozod fel példának, 2 store-ban is néztem, 1ikben sem kapható.
A szervízről pedig ne is beszéljünk. Lásd itt a legutóbbi "bogaras" történetet. Szóval ez sem kiemelkedő. -
_q
addikt
válasz
4ckatro #48093 üzenetére
Hasonló véleménnyel vagyok full HD-s T500nál. Volt lehetőségem látni egy-kettőt és bizony ott nagyon aprók voltak a betűk, ráadásul a kontraszt is nagyon nem tetszett, valamint valahogy elég sárgás volt a kép. Lehet én fogtam ki rosszat. Mindenki döntsön kedve szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest