- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Az enyémnek szalagkábel hibája volt, potom 1700 ft-ért rendeltem hozzá másikat ebay-ről, kicseréltem és így már tökéletes. Nekem kicsit durvább dolgokat produkált, mikor kedve volt, volt kép, mikor nem, akkor teljes fehér vagy szürke kijelző fogadott. Az enyémet valószínűleg a zsanér tartó nyírta el egy idő után. Persze ez nem azt jelenti, hogy a tiédnek is ez lesz a baja.
-
vétó
aktív tag
-
joergie
őstag
külső kijelzőre kötve is produkálja? ezzel könnyen kiszűrhető, hogy a kijelzővel, és/vagy a kábelével van e probéma, avagy sem.
Biosba belépve is produkálja? ha nem, még az is lehet hogy valami vírusszerűség. Bár kicsi a valószínűsége. Nekem ütemesnek tűnik, mintha ritmusra csinálná, te megfigyeltél ilyesmit? ha változtatsz a frissítési rátán, ritkul, vagy marad ez a gyakoriság?
érintkezési hibára tippelek. -
hegecsabi
csendes tag
Szia!
Háát, szinte csak dokkolva használtam, cipelni nemigen cipeltem. 4 éves a gép. Az egyik USB rossz rajta!
Meggondolom. hát alatta van az itteni piaci árnak, de nem annyira. Annyiból előnyös, ha megvenném, hogy én használtam és tudom az állapotát.
Azt mondod adjam ell itt? meggondolom
-
-
Tikakukac
titán
Ha megoldod, hogy hazamehessek befejezni a kerítést meg a többi 50000 hasonló munkát, okés. Ez nem így megy. Ha neked megoldható okés nekem sajnos nagyon nem. A legutóbbi pár napom az nyáron volt mikor elmentem majdnem 2 hétre pihenni. Azóta is amiatt szívok, mert kiesett 2 hét munka.
-
Tikakukac
titán
Azért ez nem így megy. Elég kevés villamosmérnököt ismerek aki otthagyta a munkáját és elment valami fizikai munkát végezni és aztán meg is kereste a pénzét. Rendszergazdit se nagyon. Meg sok mást se.
Mert ilyen nem nagyon van ez nem ilyen egyszerű, főleg nem friss diplomákkal.
-
Tikakukac
titán
Falusi gyerek vagyok, én is tudom mi az az ásás, kapálás és háztáji munka, van rakat földünk én is 8 éves korom óta töröm a tengerit és kézzel hajtom le őket a morzsolón, meg szedem a hektárból össze a cefrének valót.
Szerintem se nézz le egy rendszergazdit, mert lehet első nap után üvöltve-sikítva rohannál kifelé, hogy nem bírom
Attól, hogy nem agyig disznókaksis gumicsizmában mész haza hanem villamossal galléros pólóban még lehet valami kegyetlen fárasztó. Ha nem fárasztóbb. Tudom, mert én is azt hittem az első munkanapomon, hogy mi ez. Aztán mint egy zsák cement úgy dőltem be este 9-kor az ágyba
babicsbalu: Itt nem azzal van a gond, hogy okés 1 gépet felraksz. Hanem az elv, hogy ezt hogyan engedheti meg magának ilyen szinten egy cég. És még nekem hagyján, mert amennyi notit nekem kell rendbevágni az semmis.
-
solaris7
tag
Szerintem semmi problémád nem lesz,nekem volt a T400-ban ,Inte l- Samsung - Kingston V300 - OCZ mind probléma mentesen működött.
Kingston 2,5" SSD V300 SATA3 120GB (SV300S37A/120 18 936.- Ft
Samsung 2.5" 120GB SSD 840 SATA3 EVO Basic MZ-7TE120BW 20 955.- Ft
Erre ennyi az ára,belefér a keretedbe A samut ajánlanám -
-
-
Chaser
legenda
Gondolom újra kell flashelni a bios-t. Van itt fórumon aki foglalkozik vele, házilag az nem fog menni. Esetleg megpróbálhatsz egy elem kivételt, hátha.
Sanya Kamerás keret kell hozzá, kamera, meg olyan szalagkábel amin van neki csatlakozó. Bár lehet mindnél van ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- Stellar Blade
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest