- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
joergie #110274 üzenetére
Kezdtem parázni, hogy ezt is csak én ismerem, de ezek szerint nem.
Igen a vásárlással pörögtem kicsit. De lehet fölé fogok ugrani egyből kettőt. HQ-t akartam, de ha rávárok kicsit, akkor ott van a 4 magos 8 szálas U-s is később, ami nem sokkal gyengébb, cserébe akkuideje négyszerese.
Szerviz javaslat meg passz, ezért kérdeztem mi a számotokra értelmes ár. Hiána küldelek be az Alohába, ahol bemondanak neked egy 100k-s árat, ha egyszer úgyse adtok érte ennyit.
-
törölt tag
válasz
joergie #96355 üzenetére
Tapasztalatom szerint ezek az anomáliák akkor jelentkeznek, ha kijelentkezés nélkül veszed le a gépet a dokkolóról. A legtisztább az, ha dokkolóról való levétel előtt kikapcsolod a gépet, vagy kijelentkezel a felhasználói fiókból (ha több felhasználói fiókod is van).
Olyan is előfordul, hogy dokkolóról levételt követően vár 20-30 másodpercet, mire átvált LAN-ról wifire. -
Tim82
félisten
válasz
joergie #96357 üzenetére
És melyik Windows?
Ha Windows 7, akkor ha használsz Access Connections-t, abban némi matatással a profilokban elviekben megoldható, amit szeretnél.
Windows 10 alatt nincs AC, illetve emlékeim szerint ilyesmire nem képes a tizes beépített hálózatkezelője. A Lenovo Vantage-nak sincs jelenleg még ilyesmire jó funkciója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest