- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
Sziasztok,
már kétszer voltam itt kérdéssel, de azon kívül nem szóltam még érdemben hozzá a témához. Így most ez lesz, akár érdekel, akár nem...
Múlt hétfőn rendeltem online egy használt TP T400-as gépet, szerdán megérkezett. Sokat nem tudtam aztán foglalkozni vele, de láttam, hogy a gép alapvető funkciói működnek, viszont vannak driver hiányosságok. Így aztán hétfőn nekiestem, és feltettem a drivereket, frissítéseket, megcsináltam a beállításokat, majd mindezek végeztével ThinkVantage SU felajánlotta, hogy van ám még frissebb BIOS is, én meg mondom, ha lúd, legyen kövér... Le is futott, rendesen, majd jött az újraindítás. Itt az újraboot elején sötét képernyőnél lemorzézott valami SOS-t, aztán elhallgatott.
Türelmes ember vagyok, vártam másfél órát, semmi változás. Megnyomkodtam pár szimpatikusnak tűnő billentyűt, úgy se. Ok, türelmes vagyok tényleg, vártam másnap reggelig (na jó, azért aludtam közben). Helyzet változatlan. Közben olvasgattam a témában itt-ott, és hát nem voltak túl megnyugtatóak a látottak... Így már tervezgettem, hogy BIOS chip flashelést mikor, hol, kivel, mennyiért. Mígnem eluntam a várást; kihúztam a tápot a gépből, kivettem az akkut. Aztán visszatettem, megnyomtam a bekapcs gombot. És bekapcsolt. Mintha mi sem történt volna.
Szóval ennyi az eddig élettörténetem az új géppel. Köszönöm, hogy meghallgattatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Morrowind
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest