- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
A zacskó az nálam pont kimaradt.
De a dizájn nagyon megy a Thinkpadokhoz. Zenehallgatásra nem ezt kell használnom (legalábbis az általam kedvelt számoknál) de úgyis a callozás miatt igényeltem hogy ne a dögnehéz IP telefon kagylóját kelljen órákig tartanom.
Kollégáknak amúgy ilyen van: Lenovo
Csak ez most elfogyott de ha lesz valószínű nekem is cserélik. -
Tim82
félisten
Oké, megvan a probléma megoldása, és ezen lehidaltam, mert ez számomra teljesen új. A T43(p)-n a felső nem PCMCIA, hanem ExpressCard slot. Nem gondoltam volna. Azt hittem, ez csak a T60-tól jött be. Ezek szerint egy generációval korábban, mint tudtam...
Terminus_: köszi
, közben rájöttem. Úgy tűnik, még a T40/T41p-s reflexek élnek bennem...
Használom kb. két hónapja a T43p-t és ma merült fel először, hogy mobilnetes modemet kellene bedugnom. Minden mást a dokkoló PCMCIA-csatlakozójába szoktam, van ott egy PCMCIA eSATA kártya a WD MyBook-omnak. Ehh.
-
TOZ
addikt
-
Terminus_
aktív tag
"Házhoz vigye személyesen, két thai örömlánnyal mint a kereskedő ajándéka?"
Nem értem ezt a támadó hangnemet. Én csupán annyit kérdeztem, hogy tudtok-e valakit, aki árul ilyet. Egyáltalán nincs szükségem e-bay-es közvetítőre, mert ha ilyet akarnék csinálni, akkor magam elintézném (és még az sem kizárt, hogy ez lesz a vége, csakúgy mint a korábbi ultrabay keret vásárlásnál). Ezért is tettem fel a kérdést, hogy tudtok-e valakiről, akinél épp van ilyen. Ha nem tudsz ilyenről, akkor kár fecsérelni az energiád okoskodásra. Komolyan nem értem a kirohanásod.
Peace.
-
abcukistván
tag
Most monitorozom. TPmonitor szerint FAN: 2634RPM, (ez szépen megy felfelé, 1800 körülről) CPU: 45o. Letöltés közben, mindjárt belövök egy filmet, hogy mitévő lesz.
Én is attól félek, hogy a venti. Drága annak a cseréje, vagy gariban megoldható?
Egyelőre semmi hangja, csak amikor bedöglik a gép.
-
Gondwana
addikt
X32, gyártva 2006/01, cimke a gép alján: Made for Lenovo China
Szerk.: evone, úgy tudom, létezik külön FRU vagy CRU a cimkéhez a kijelző hátulján, mindenesetre, amikor kiveszed a gépből a kijelzőpanelt, akkor ez a cimke könnyedén cserélhető. Ja, és van, amin csak ThinkPad a felirat, illetve van, amin IBM ThinkPad.
-
Gondwana
addikt
Jó lenne, ha egy X31 tulaj is nyilatkozna, hogy mi van a gépében.
Jelen!
X31-ben is meg X32-ben is 7000 van (M6), szerintem azért van kevesebb BGA-gond, mert az X300/X301-hez hasonlóan elöl van az akku, tehát, ha az elejénél fogva emeled a gépet, akkor maximum az akkut nyüstölöd, nem az alaplapot - ami egyébként is kisebb alaplap, tehát kevésbé is hajlik, illetve az Ati chip a gép közepén, pont a tücsökpöcs alatt van.(X61-et árulnak jelenleg a notebooksystemnél is - az más kérdés, hogy mennyiért. Egy SXGA+ IPS panellel felmoddolva igazi álomgép lenne.)
-
TOZ
addikt
Googlenal tobbet en sem tudnek tenni...
De gondolomout-of-box szinte minden.nem art nemi heggesztes, de fog menni minden. -
robáG
csendes tag
Köszönöm a felajánlott segítségedet (pesti vagyok), sajnos más lesz itt a probléma. tartalék akksimat sem tölti, a gép akku nélkül (hálózatról) nem üzemel, sőt a hálózati adaptert is kipróbáltam másik gépen azt tölti-így valószínű az alaplapi töltésvezérlő a hibás-csak sajna hiába nézegetem az áramkört kimérni ott semmit nem tudok, sajnos a tudásom igen kevésnek bizonyult. Még esetleg az akkut próbálom direktbe tölteni csak még nem találtam infót, hogy "szereti-e", vagy az is tönkremenne-mivel akkor nincs áramkorlátozó használatban.Üdv, S.G. (esetleg szervízt tudnátok ajánlani?)
-
Gondwana
addikt
Jelenleg "valamiért" áll a Lenovo Support, de a Google cache link hátha működik így.
Szerk.: Emezt akartam linkelni
-
lapa
veterán
jaja, már a BIOS alatt is.
érdemes megnéznem valami csatlakozást - érintkezést vagy ilyesmit? jóhogy refurbrished, de ne hulljon már szét attól, hogy az asztalon áll.
az a szerencse, hogy csak tévézésre van jelenleg használva.
mennyibe kerül egy ilyen panel nagyságrendileg? ez ilyen 14" SXGA+, de legalapabb kijelző is jó lenne, nem tudom van-e alapabb.
-
-
adorjant
őstag
Sajnálatos dolog, hogy pont nálad, de akkor beigazolódott a gyanúm,hogy az ebayen kétféle hűtőt árulnak....
Amikor én rendeltem a T42-höz, mondta haverom, hogy miért nem az olcsóbbat választom, de mondtam neki, hogy az olcsóbb az ránézésre sem olyan,mint amilyen a gépben, és a többi hirdetésben van.
Aztán mikor kézbe vettem a csomagot, a gyári Thinkpad csomagolás láttán kicsit megnyugodtamAhogy korábban írtam, nekem van egy használt gyári long fan hűtőm, ha van kedved vele szerelgetni, el tudom küldeni.
-
-
Gondwana
addikt
A 15" S/UXGA+ T60 pedig, bármennyire is csodálom az IPS kijelzős Thinkpad-eket, nekem éppen túl van a "hordozható" kategórián.
Zasszonypajtás SXGA+ 14" T60-ja nem is olyan sokkal kissebb, mint az én 15"-öm (olyan jó leírni is, hogy UXGA, nem csak használni), szerintem nagyobb külömbséget produkál, hogy 6 vagy 9 patronos az akkuja. De, hát ízlések és koleszterinszintek külömbözőek.
(mondjuk, az is egy fontos apróság, hogy még a nemIPS 14" SXGA+ képe is sokkal jobb, mint a céges 14" T61 WSXGA+ képe) -
lapa
veterán
pont tegnap gondolkodtam azon, hogy csak a T21-et kellene berakni web-mail-tévé szervernek. már készen van hozzá a közvetlen 12v betáp, feleannyit fogyasztana, mint bármelyik másik gép. Mennyi a max RAM T21-be?
btw nekem nagy szívás a VGA/D-SUB. jó lenne azzal hajtani a tévét a T61-ről is, de a tévé egy legolcsóbb Albacomp csoda, aminek van egy kikapcsolhatatlan adaptív fényerő fícsöre ha D-SUB bemenetet kap. elég idegesítő filmnézés közben ahogy darabosan változik.
ez a D-SUB ugyanúgy necces a T21-nél is, mert a direkt 12v betáp az akksi helyett van, a dockot nem látja el. vagy nem tudom direkt-e a DVI huzalozása a dock kimenetre, akkor működhetne...
-
^Clown
addikt
Bocs, rosszul emlékeztem, valamiért a BGA hiba maradt meg
Viszont örülök, hogy alakul a molekula, épül-szépül az új gép!
A wide kijelzőtől való ódzkodásodat pedig meg tudom érteni. Hogyhogy nem két magos gépre váltottál (T60 vagy T61, bár az utóbbit elég nehéz felhajtani 4:3 arányú kijelzővel)?Szerk.: bocs, most látom mit írtál
-
buherka
addikt
Én csak pár napig használom, mert konkrétan nem nekem lesz, hanem ismerősömnek lett véve. Telepítek rá ezt-azt, tesztelgetem egy ideig.
Eleve rossz a cimborám szeme és ezért is vettem neki ezt a felbontású gépet, valamint nincsenek játékos igényei mert már családos ember. Neki már munkára kell a gép és ezért is jó hogy ebben az árban már volt dokkoló is.
De annyira karcmentes állapotban volt a gép, hogy én is meglepődtem...mintha most vettem volna le a polcról és nem túlzok. Még a zsanér sem lötyögött semmit és a bill sem volt egyáltalán kifényesedve, fedlap totál karcmentes, tapipad érintetlen.
Alap vagy sem...szerintem baromira megérte, főleg az állapota miatt.Nekem meg ugye itt a T500-am. De azért jó nézni, hogy miket kreált régen az IBM.
Szerk...valamint azért ebben a T43-ban van DVD író is...ami azért már annyira nem alap
-
eszgé100
őstag
akkor címkézés lesz, de mégiscsak kulturáltabban nézne ki, ha át tudtam volna cserélni őket.
Taltos: a probléma az, hogy a laptopon francia a billentyűzetkiosztás, de én meg magyar xp-t tettem rá, ami magyar bill. kiosztást telepít, ezért néhány gomb nem azt csinálja ami rá van írva, hanem mintha magyar bill lenne rajta. (pl a z és y fel van cserélve, meg az ó és az é., meg ilyenek)
-
-
tomi.tomi
tag
Bocs, hogy én is beleszólok, de ez rendes, helyszíni világgarancia.
A Lenovo nem hívja világgaranciának, mert csak olyan országokban érvényes, ahol van hivatalos Lenovo/IBM szerviz, de Magyarország szerencsére ilyen. Az én gépem garanciája ugyanez a szöveg (Location nálam France), és telefonon rákérdezve megerősítették a fent írtakat. Még elnézésemet is kérték, hogy nem biztos, hogy itthon is menni fog a "next business day" kiszállás, de mindent megtesznek, ha szükség lesz rájuk. Eddig szerencsére nem volt. -
^Clown
addikt
Nem szeretnék beleokoskodni a nagyok dolgába, de szerintem az említett T400 világgaranciás, legalábbis e szerint az oldal szerint az.
-
Vhunter
tag
Kösz, akkor asszem ez az üzlet bukó.
Akkor viszont az lenne a kérdésem, hogy ha van egy gép amerikai angol billentyűzettel (nincs í, kis enter, stb) akkor abba lehet magyar billentyűzetet tenni? Mert azt mondja a hirdetésben, hogy kicseréli magyarra, de nekem furcsán hangzik ez.
Plusz egy ilyen gépnek mennyire érvényesíthető itthon a garanciája? (lenovo oldalon azt mondja, hogy NETHERLANDS a lokalizáció, viszont ha legörgetem a service-t akkor csak ennyi van: Europe, Middle East, and Africa Call your local business partner)
Kösz, és bocs a sok kérdésért -
Daneeka
senior tag
Köszi!
Bocs, hogy ilyen későn válaszolok, de a külső lemezeknél még mindig nem a csatlakozás a szűk keresztmetszet hanem a lemez írási/olvasási sebessége ugye? Tehát elvileg mindegy, hogy USBs vagy Firewire, ha gyorsabb lemezt veszek mint ami a gépben van akkor akár gyorsabb is lehet a külső merevlemez?
-
TOZ
addikt
Lehet, hogy mégis inkább római lesz ez nem kóser.
Akarom mondani Lómai.Hiába mondja szegény T43, hogy:
"Nem vagyok római, mama, és soha nem is leszek! Én KÓBI vagyok, egy BIBSI, HÉBI, KAMPÓSORRé, én KÓSER vagyok, mama! VÖRÖSTENGERÉSZGYALOGOS vagyok! Büszke vagyok rá!"A PH! TPfanatixCrew-t nem tudja megvezetni.
Na jovan abbahagytam, mert meg a vegen kibanol valami moderator, mert mar ide is jarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest