Hirdetés
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Georgsky
üzenetére
Nagy levegőt leginkább, elég mocsadék a piac, vannak sztorik.
De leginkább ez az x220 kijelző csesz fel. Ekkora fost T430 mellett láttam utoljára. Annyi a menekvés, hogy az "prémium" panel volt, ez meg a sima alap. IPS pixelhiba nélkül meg alig van rev2.-ből, agyam elszáll.
Tim82: Átfésültem kb. az egész netet de nem jellemző, van akinél kicsit erősebb a szokásos glow és hasonlók, de messze nincs az a döngetés mint a régebbiekkel. Én abból is a szebbiket akarom, de vagy egyszerűen kideríthetetlen mit árul a paraszt vagy nem is az. Elég idegesítő.
-
-
evone
őstag
válasz
Georgsky
üzenetére
Veszel max egy kulso vinyot, vagy berakod UltraBay keretbe a vinyot a dvd iro helyere, es bemegy a rendes helyre az SSD. PCMCIA-ba semmikeppen nem fogsz ilyet talalni. Esetleg Express Cardba, de szerintem nem éri meg. Vagy Intel SSD Trim-el, vagy Kinsgton SSD Intel FW-vel hogy Trim-es legyen. Vagy semmi.
Nem lehet sehogysem tuningolni a ramokat... nem ertem miert nem vettel egy desktop pct inkabb, azt lehet tuningolni. En is HyperX-eket vettem a T61-be, es semmilyen gyorsulast nem vettem eszre a default ramokhoz kepest, pedig az idozitesek is jobbak. Nem fogsz ezzel semmit sem elérni. Ha még lehetne is tuningolni, par MHz semmit sem fog jelenteni... Ha jelentős gyorsulast akarsz akkor: már leirtam mit csinalj.
Vagy vegyél uj gepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest