- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Georgsky #69944 üzenetére
Nagy levegőt leginkább, elég mocsadék a piac, vannak sztorik.
De leginkább ez az x220 kijelző csesz fel. Ekkora fost T430 mellett láttam utoljára. Annyi a menekvés, hogy az "prémium" panel volt, ez meg a sima alap. IPS pixelhiba nélkül meg alig van rev2.-ből, agyam elszáll.
Tim82: Átfésültem kb. az egész netet de nem jellemző, van akinél kicsit erősebb a szokásos glow és hasonlók, de messze nincs az a döngetés mint a régebbiekkel. Én abból is a szebbiket akarom, de vagy egyszerűen kideríthetetlen mit árul a paraszt vagy nem is az. Elég idegesítő.
-
-
evone
őstag
válasz
Georgsky #8804 üzenetére
Veszel max egy kulso vinyot, vagy berakod UltraBay keretbe a vinyot a dvd iro helyere, es bemegy a rendes helyre az SSD. PCMCIA-ba semmikeppen nem fogsz ilyet talalni. Esetleg Express Cardba, de szerintem nem éri meg. Vagy Intel SSD Trim-el, vagy Kinsgton SSD Intel FW-vel hogy Trim-es legyen. Vagy semmi.
Nem lehet sehogysem tuningolni a ramokat... nem ertem miert nem vettel egy desktop pct inkabb, azt lehet tuningolni. En is HyperX-eket vettem a T61-be, es semmilyen gyorsulast nem vettem eszre a default ramokhoz kepest, pedig az idozitesek is jobbak. Nem fogsz ezzel semmit sem elérni. Ha még lehetne is tuningolni, par MHz semmit sem fog jelenteni... Ha jelentős gyorsulast akarsz akkor: már leirtam mit csinalj.
Vagy vegyél uj gepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen autót vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest