- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
hackeeeee #10673 üzenetére
"Először gondoltam valami ilyesmire, de nem a hangszóróból jön, hanem valami belső speaker-ből jöhet."
Pontosan ezért gondoltam arra, amit írtam, mert azok tipikusan nem a hangszórókat szólaltatják meg, hanem a belső speakert, ha van ilyen egy laptopban, ill. asztali gépben.
Én pl. kizárólag fülessel hallgatok mindent a gépen és akkor szoktam felocsúdni, hogy mi volt ez a hang - ami nem a fülesből jött, hanem a speakerből -, aztán utána már kapom is az arcomba, hogy valami threat/fenyegetés lett megfogva valamivel.
Szerk: Ugyanis nem jellemző, sőt én pl. nem tudok arról, hogy egy gép működés közben ilyen hangot hallatva jelezne valamilyen egyéb hibát.
Fájlkezelők tudnak még hasonló hangot hallatni egy-egy hosszabb fálj művelet befejezésekor.
Esetleg ha akkuról használod, nem annak merülését jelzi valamilyen 3rd party szoftver?
-
Tim82
félisten
válasz
hackeeeee #9634 üzenetére
A Power Management által adott energiagazdálkodási profilok jobbak, mint a Windows XP profiljai (felteszem, a T30-on ez az oprendszer van). Érdemes feltenni.
A venti kezelésébe viszont nem fog közvetlenül belenyúlni. Ha azt szeretnéd vezérelni, akkor ajánlott a TPFanControl (körültekintő) használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest