- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kraftxld #19954 üzenetére
Köszi az infót
Még egy kérdés: Ismerősöm vett egy x120e készüléket, felpakoltam neki mindent ahogy kell.
Viszont ezzel nem tudok mit kezdeni. Ez így normális? Úgy gondoltam volna, hogy az AMD videókártyáknak van saját memóriája vagy akkor a rendszer memóriából csípne le ez is? -
válasz
kraftxld #19471 üzenetére
Nem nagyon írsz már az Új-Zélandos topikba. Nincs valami blogod, ahol beszámolsz az élményeidről? Én meg közben elvégeztem a CISCO Networking Akadémiát mégis, 1 hónap múlva kezemben lesz a CCNP minősítés. Remélem lesznek kint faintos kis állások. Most jön a gyerek, szal miatta még 1 évet biztos ki kell várni, meg addig szerzek itthon egy kis gyakorlatot. Illetve asszonyt meg kell győzni, hogy Új-Zéland a legjobb hely!
A külföldre telepedés szükségességéről már meggyőztem.
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #19266 üzenetére
Elvileg cserélhető a T61-ben az a bővítő slot:
http://www.lenovoservicetraining.com/ion/R61_T61/index.html
fru -> pci/expres subassemblyMost nézem eszközkezelőben, hogy nekem is pcmcia slotos van... legalábbis az egyik az, a másik üres slot pedig akkor gondolom expresscard slot (mivel nem smarkártya / memória kártya olvasó).
-
audi100td
nagyúr
válasz
kraftxld #19268 üzenetére
Letezik Expresscard 34 -> PCMCIA atalakito, de igy valoszinüleg nem fogod tudni kihasznalni az USB 3 nyujotta sebessegbeli elönyöket (meg igy is vehetnel uj kartyat, mert az 54-es nem megy bele), en egy eSATA kartyaval olyan 8-9MB/s-el tudtam masolni, hagytam is fenebe, igy sajnos semmi ertelme.
-
-
Integra
titán
válasz
kraftxld #18768 üzenetére
sajnos ez van
én az utlrabay hdd rack-kel jártam igy, meguntam, megrendeltem a gyárit az usanotebook-nál, sürgetett az idő.más: milyen bluetooth-os egeret ajánlotok???
ki hitte volna, szintén s.o.s. kell
legyen rajta hüvelyk ujjnál oda vissza gomb is, jó görgővel, ami jobbra balra is tud scrollozni és határozott lenyomáspontja van és működjön a t520-szal.
alapvetően microsoft és logtiech-ben gondolkodom. -
franc0
őstag
válasz
kraftxld #18509 üzenetére
Én úgy tudom a T61 maximum 4 gigát kezel (forrás: thinkwiki), de mindjárt kijavítanak ha nem így van.
Egyébként mire használod a gépet? Nem feltétlenül lesz gyorsabb a gép több memóriától.
szerk: pont az SSD-t akartam írni
Viszont a Vertex3 pénzkidobás, a T61 még a SATA2-t is moddolt BIOS-szal tudja, nemhogy a SATA3-at...
-
lapa
veterán
válasz
kraftxld #17187 üzenetére
nyilván okoskodás megint, de szükség lenne a nasra akkor is, ha ebbe raknál 2 x legnagyobb vinyót, meg majd a minipci-e ssd-t? úgyértem nem lehetne ez a nas?
nem erőltetni akarom a dolgot, csak nálam nagyjából az van, hogy amint emberi áron kapható lesz a minipci-e, a jelenlegi drágán vett 2,5" ssd fölöslegessé válik. szóval nem feltétlen jó ötlet egy vinyóhelyet bukni az ssdvel, vagy hogyakarjam magának kifejezni.
na most jól magamra dobtam, hogy a t61 lehetne 2 x 500gb "hideg" fájl meg bakupszerver. hű.
meg ennek kapcsán jól megszívtam a 12,5mm vinyóval is, mert azt nemtom berakni sehová, esetleg flexxel.
-
törölt tag
válasz
kraftxld #17196 üzenetére
Vinyo nem lehet rossz szerintem, most is azzal mukodik az XP.
Ramot most vettem bele, 3gb(ket kulonbozo marka, kingston-samu), viszont a vista egyszer leallt mar kompatibilitasi hiba miatt. Xp egyszer sem, az van most is.
Uzenetre nem emlekszem pontosan, de meg a fajl felmasolas elott leallt, mindharom esetben ezzel. -
-
^Clown
addikt
-
lapa
veterán
válasz
kraftxld #9201 üzenetére
miért nem veszel eredetit? gondolom még mindig jobb, mint valami gagyi. ide vagy sata?
nekem anno hasonló lett linux alatt 3 monitorral, bár az t61 volt. de ott is elvitte a cica az egyik képernyőt a 3 közül, ha egyszerre akartam küldeni őket. gyanítom, hogy az ok hasonló (nvidia gpu).
-
TOZ
addikt
válasz
kraftxld #5801 üzenetére
T61:
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/manufacturer
Panasonic
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/model
42T5264
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/manufacture_date
2008-07-12
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/first_use_date
2008-11-06
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/cycle_count
43
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/design_capacity
56160
toz@toz-laptop:~$ cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/last_full_capacity
55970Nekem bejott, hogy tp_smapi nem engedi a ratoltogetest (win alatt is 30-85-tel van beallitva, mondjuk ritka, hogy win menjen a gepen). Szerencsemre en tudom, hogy mikor lesz szukseg fullos akkura, olyankor engedem, hogy feltoltse magat.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kraftxld #820 üzenetére
Mennyibe fájt az a Seagate vinyó?
szgergely: sajnos nincs neki, de gép az kellene sürgősen. Akksija nem rossz csak a vinyóra mondta az eladó hogy csereérett. Viszont így hirdeti 40k-ért amiből szerintem még alkudni is lehet.
Vagy így ennyit se érhet meg? Laptopinfónál 50k-ért van T42, próbáltam rábeszélni csak anyagilag nagyon korlátozott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest