- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14786 üzenetére
a ház le van, de nem szándékosan. szívok is a mobillal.
ha jól értem a megtörés maga passzív, azaz csak elfog tőled jövő csomagokat és azon próbálkozik, míg meg nincs a kulcs. szóval nem olyan, hogy látod ahogy reszeli a rácsot.
meghát ez egy "sose voltam még beteg" jellegű kijelentés.
-
modeller
aktív tag
válasz
feelgood #14786 üzenetére
"nálam van mac address szűrés is, meg wpa2, senki nem próbálkozott még"
a mac address szűrés semmit nem ér, a mac addressek simán lehallgathatóak és utána hamisithatóak.
Azt honnan tudod, hogy senki nem próbálkozott még? A wifi törésben tényleg az a "jó" hogy lehallgatsz megfelelő x csomagot (nem küldesz, lehallgatsz!) majd szépen hazamész és ráeresztesz a brute force-ra annyi és olyan erős gépet párhuzamosan amennyit nem szégyellsz. Ebből az üzemeltető semmit nem érzékel.
Jelenleg az egyetlen biztonságos wifi a WPA2, de nem shared key-el, hanem RADIUS serverrel, az akár percenként cseréli a kulcsokat, mégpedig nagyon durva kulcsokat, jelenleg nem törhető ennyi idő alatt akárhány gépet is eresztesz rá.
Otthonra bőven elég egy jó erős shared key-es WPA2, de komoly cégnél csak a WPA2+RADIUS.
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14783 üzenetére
mert nem tudod megakadályozni, hogy a szomszéd addig próbálkozzon betörni hozzád, ameddig csak akar. szerintem amióta a neten kinn vannak a hash táblák ez csak idő kérdése. de tudod ez olyan, hogy anno a wep-re is mindenki letette a nagyesküt, hogy ugye "wired equivalent privacy". aztán ugyanúgy felesküdtek a wpa-ra is, hogy hát a wep ugyan nem, de ez mostmár hű...
ha jól értem mostmár filléres eszközzel törhetsz wpa-t, meg hash-táblával ésvagy vga-val wpa2-t is. lehet, hogy wpa2 + hosszújelszó véd, de nemá erre építsek egy infrastruktúrát, vicc. meg majd erről is kiderül valami vér primitív hack, és akkor felesküdünk a wpa3-ra? nekem erre nincs időm meg pénzem.
az ethernet szerintem kevesebbet is eszik (bár ténykérdés, hogy ez vitatéma lehet), meg mindenhol ott a 100mbit. utolsó kábeled az áramnak úgyis marad, szóval nem nagy ügy csinálni egy amolyan "rendes usb" lengőkábelt ethernetből meg 2x1,5mm rézdrautból a klienseknek, kvázi akármilyen hosszban. kitűnően műx is.
meg nem kell nekem az a rádiószmog se. azért elég kraft van benne, az élettani hatások meg nem teljesen tisztázottak. persze van mobilom, de nem kell még egy.
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14777 üzenetére
hű, de beleőszültem. nálam a házi policy még a wifit is tiltja. örül is minden ismerős, jönnek okostelefonnal meg notival aztán kezükbe nyomom a drautot. szóval azért az ereimet pont emiatt nem fogom felvágni. a t-ből a bluetoothot is kivágtam (vagy nemtommár, ha a wifivel egy kártyán volt, akkor megúszta, nem emlékszem). bár ha van wireless usb pöcök távizgatáshoz még átgondolom...
TayRol: ja, csak az asztal elég rosszul mutat a nappali közepén, a hangfal meg ott lakik... más szobában megint nem jó, mert ez htpc is. egyébként sem tudsz nekem olyan kényelmes gurulós széket mutatni, mint az ikeás björnborg fotel. és akkor ahhoz alacsony asztalt találni, meg a mozgatás is problémás.
mondjuk úgy, hogy ennél kisebbre / kevésbé feltűnőre nem tudtam összepréselni a soho it infrastruktúrát. szóval ha nem is helyhiány, de valóban hely minimalizálás. de ha megnézed asszem a 063-as képet, akkor látható, hogy nagyobb képe van, mint a 32" tévének. szóval egy kanapét ki lehet váltani ilyen személyes interfészekkel, és akkor mindenki azt néz, amit akar. mondjuk amikor ezt felvetettem gazdasszonynak kint aludtam pár napig, de attól még nekem van igazam...
szerintem nagyobb, mint alf. inkább olyan csubakka féle. de minkét féle hangokat kiad magából, ez tény.
-
dbius
veterán
válasz
feelgood #14729 üzenetére
Na, úgy látom a ph megint összef@sta magát, még szerencse, hogy általában a logout.hu ilyenkor használható marad.
Szóval igen, megfér remekül win7 alatt a lenovo connection manager mellett, de én pl. kiszedtem az auto induló szoftverek közül. Amúgy a lenovo connection managert nem is muszáj felpakolni, a win7 saját driverével is remekül megy a mobilnet az X200-amon a beépített Sony f3507g modemmel.
Szerk: azaz, Access Connection, rosszul emlékeztem a nevére
-
kingabo
őstag
válasz
feelgood #14687 üzenetére
A rákért nem lehetett dvi-t rátenni, csak d-sub-ot.
Mekkora lenne már dvi-hdmi átalakítóval rákötni nagy tv-re és htpc-nek használni tablet módban.
Vagy dvi-os monitorral hasznáni... De így.
Az oldal angolul: [link] (google translate, de jobbnak tűnik, mint a magyarra fordítók)
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14645 üzenetére
ha nem fake, akkor ilyen se lesz. ezekkel az összevissza kiálló kábelekkel mehet amerre lát. így még tapival se kell, nekem inkább marad a macbook-kábelezős feeling.
hovatovább miazhogy ezen használható a tapipad? kezdesz kanászodni, lazul a fegyelem. múltkor a fél centivel kisebb még ***** meg ***** volt.
néha kiretusálják a lukakat a fotókról, ne foglalkozz vele. arra van 2 söröm, hogy rendes zár lesz benne. nekem egyébként pont a zsanér szélessége a gyanús.
fordítva gondolkozol. aki fake-et akar csinálni természetesen belerak minden, arra a szériára jellemző típusjegyet. ugye pont azért, hogy igazinak tűnjön.
#14642: igen, az pöcök törés bal elöl. kétoldalú ragszalag, mikor billt cserélsz.
#14640: nem az volt, hogy az ultrabay valami usb interfész?
-
Gondwana
addikt
-
Dr. Akula
félisten
válasz
feelgood #14619 üzenetére
Ez még nem is rossz, ennél sokkal gagyibb "ThinkPadeket" is kifosott magából a Lenovo. Ennek legalább van normálin Ins-Dell blokkja, nagyjából IBM design (pozitívum), nem piros/fehér/kirudjami a fedele. Már ez is valami. A mágneses tető lehet akár még jó is, ha tartja eléggé (legalább nem törik le a műanyag pöcök), a kijelzőmerevítés elhagyása viszont negatívum, az pont úgy volt jó ahogy volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
feelgood #14626 üzenetére
Én nem tudom, de szerintem a ThinkPadeknek nincsen olyan durván fanatikus tábora, hogy ezzel basszák el az idejüket. Mármint hogy fake X220at gyártanak.
Pedig van. A múltban nem egyszer előfordult ez.
A billzet túlságosan is az Edge-re emlékeztet (szinte ugyanaz), szerintem tuti, hogy az X220 inkább marad az X200 stílusánál és kinézeténél. -
feelgood
tag
válasz
feelgood #14619 üzenetére
Még képek. A tetves anyádat kedves lenovo amiért hátulra került a tápcsatlakozó.
Ezt szeretem a legjobban az X200-ban hogy oldalt van. De már legalább van Displayport. Ethernet bal oldalt, giga fail. Kijelzőben tutira nincsen már és nem is lesz soha Roll Cage, olyan rohadt vékony.
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14586 üzenetére
azért nem biztos, hogy mindenki szaladt anno cserélni. látod, egyeseknek az ultrabay se jött le, szóval szerintem a keménymagos pöcökfetisisztákon kívüli többség (lásd managgerek, lásd még sose ért billhez, mert dokkban használja) nem biztos, hogy cserélte. ez nem fikázás, csak ténymegállapítás. ha akármikor ingyér cserélik az oké.
-
Integra
titán
válasz
feelgood #14428 üzenetére
részben az ilyen hulladék gépek fogják okozni az igazi tp-k vesztét.
szépnek "szép", csak.... a másik ok, amiért elfognak tűnni, az a lenovo saját faszsága, hogy absz őskövület és unattraktiv hardverrel szerelik a mai napig méregdrága tp-ket. értem itt főleg a multimédiás részüket, ami a nullával egyenlő. 2010-et irunk, egy irodai gép már nem csak az irodában működik. a konkurencia lelépi őket szépen lassan. -
lapa
veterán
válasz
feelgood #14428 üzenetére
hdmi megint másik oldalon... fail. nyilván több értelme volt berakni a kártyaolvasót a kábelek tömegébe. de legalább a powert sikerült balra tenni, már ez is valami. nem látok expresscardot se, gondolom kevéske usb van összesen. persze a cpu az jóság, de ez még funkcionálisan kevés a macbookok ellen. ha lenne mini-dvi a dsub helyett meg kombó optikai-villanyos füles csati, még sok szódával elmenne. de az usb kevés mindenképp.
-
Tim82
félisten
válasz
feelgood #14416 üzenetére
Az A széria és a Z széria nem volt mellékvágány, egyszerűen nem látták értelmét annak, hogy több termékvonalat tartsanak fent ugyanolyan célokra, ugyanannak a célközönségnek. Az A tulajdonképpen egy DTR mobil munkaállomás-sorozat volt, részben az R és T (az R50p, ill. 15" méretű T4xp-k), majd a W sorozat tekinthető az utódjának. A Z-nél leginkább a dizájn és a titánium fedlap mondható megújításnak, de kudarcnak ez sem bizonyult, csak épp nem volt szükség cégen belül több multimédiás szériára. Amúgy a Z sorozatnak elég komoly rajongótábora van, ahhoz képest, hogy külsőre nem követte az "ortodox" Thinkpad-vonalat.
Ennyi erővel az R szériát is emlegethetnéd, hiszen azt éppúgy megszüntették...
Ha mellényúlások, akkor a G valóban az, a desktop CPU-k erőltetésének köszönhetően. Én még az Acer által legyártott i szériát tenném ide, mely egy korai kísérlet volt multimédiás termékvonalnak, de nem bizonyult elég minőséginek.
Megjegyzésként pedig Shadowf
ax, nem pedig Shadowfox. - Nem "árnyróka", hanem "Keselyüstök". -
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14394 üzenetére
jó lenne ez, csak a +30% még mindig csak legfeljebb szintre hozza a fogyit egy c2d x-hez képest. de ha még kevesebből kihozzák lehetne belőle jó kis szerver. akkor lehetne a "nagy" x a cipelős a t61 meg újra elfoglalhatná megérdemelt helyét a gyerekülés alatt.
más: korábban pedzegetve lett a minipci-e ssd kérdéskör. én a következőre jutottam eddig (kénytelen voltam az egészet magamnak guglizni, nehogy leoltson valaki...):
-az x-ben van robson (aka turbó memória). hurrá, remélem jó sokat fogyaszt a semmiért. a t-ből is kivágtam, az x-ből is repül ha rászánom magam.
-a robson nem teljes minipci-e, csak half-minipci-e. a foglalat méretéről megoszlanak a vélemények, biztosan a half méretű cumók férnek be. fontos apróság.
-nem tud bootolni. oké, ez nem téma nálam.
-az összes half-minipci-e amit találtam az eeepc-be meg a dell minibe való, más interfész és huzalozás.
-senki nem látott még ismerős nagybátyjának a szomszédjának a szobatársánál se működő konfigot.
akinek ehhez képes több hasznos infója van, az legyen kedves ossza meg.
#3: bwoay #14392: ez már megint csak vallási hevület, semmi észérv. nyilván, én is letiltottam a tapit a t61-en. mivel a másik két gépen sincs, mondtam a harmadikon is legyen inkább a pöcök. viszont a pöcök használatakor tényleg belelógsz a tapiba, így zavaró. ezért lett letiltva. mindamellett a témához semmi köze.
kicsit olyan ez, mint a win-linux vita. elmondhatom magamról, hogy eleget használtam mindkettőt, hogy megalapozott véleményem legyen pro és kontra. mivel pedig egy érzelmektől mentes pszicho- és szociopata vagyok, a véleményem objektív. én örülök annak az x201 tapinak, remélem bent marad sokáig. még az is elképzelhető, hogy beújítok egy tapis csuklótámaszba az x200-on. sőt, az apokrifság netovábbjaként még a gyerek t21-ére is faragok egyet. úgyis nemrég találtam vágókorongot a dremelhez. víííííííííí
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14355 üzenetére
nyilván sokkal nagyobb élmény, mint az ennek ötvened részére zanzított pöcök, amin ugyanazzal az ujjal operálsz. csak gondold végig mekkora marhaság ezzel érvelni. tapin ugyanúgy lehet irányba nyomással operálni, mert annyit elmozog a bőröd, hogy megértse. megszoktad, szereted, oké. attól még objektíve nem jó. szóval neszójjábe, mert megdobállak thinkpaddel. egyébként meg egy bizonyos szint alá szerintem ne süllyedjünk a kommunikációban. ettől függetlenül természetesen peace.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #14355 üzenetére
Ez a benyomoritott tapi pad nekem sem tetszik, ugy sem hasznalnam semmire, (meg a T42-n sem szoktam, max. nagy ritkan scroll-ra ha nagyon lusta vagyok) meg valahogy a dizajnt is elrontja kicsit szerintem (persze ez izles kerdese), megszoktam az X szerianal a töretlen vonalvezetest a palmrest-nel .
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14274 üzenetére
a t21-en ez 1w körüli fogyasztást jelent, a t61-en asszem 0,6w volt táppal együtt, azaz x < 0,6w akksiról... majd csinálok valamikor célkábelt hogy a noti által felvett teljesítményekről le tudjam választani a tápot meg a vezetékezés veszteségét.
upd: azt nem vágom a power-on ujjfigyelés mennyit eszik, gondolom tized watt alatt. mondjuk egy felnyitásra indulásban több rációt látnék, nem tudom az újabbak biosában van-e ilyen opció.
más: küzdöttem nem keveset a t43p-vel. ubuntu 10.10 alap install (60gb 7200-as lemezzel) 19,3w, min fényerőn. gondoltam elmagyarázom neki a phc-t, de nem volt egyszerű. csak a rekord kedvéért az extrák: a phc modul inc könyvtárában az egyik korábbi kernel könyvtárát kell lemásolni, majd átnevezni 2.6.35-re. make install-nál kiír parancsokat, de több parancsban is rossz kernel verzió szerepel, ezeket le kell futtatni 'uname -r' -t behelyettesítve.
küzdött nagyon a phc terhelési tesznél, de végül jóval alacsonyabb vid-eket sikerült belőni, mint eredetileg. persze a fogyasztás centire ugyanannyi maradt, 19,3w. szuper. ekkor nekifutottam az ati vga-nak, a thinkwiki kms útmutatója alapján 'dynpm'-re állítottam a power managementet. ez sem segített semmit, fogyi centire ugyanaz.
ekkor én balga jószág gondoltam felmegyek az ati.amd.com-ra, és felrakom az fglrx-et. nem akartam korábban, mert veszett gyorsan indult nélküle a gép. az amd aszongya menjek a pi**ba, hogy képzelem én, hogy drivert töltögetek. volt helyette link a lenovo-ra, lehet tippelni ott mekkora választék volt nem-ezeréves linux driverekből. nagy nehezen levadásztam a netről egy olyat (asszem 8.25.x), amiben remélhetőleg nincs 10 mega vírus, meg támogatja a firegl-t. elindítom, erre aszongya nem tudja megállapítani az xorg verziót. no kegyelemdöfésként megpróbáltam még a szoftver centerből az fglrx csomagot, az meg valamiért a phc kernelre mutogatott és elhalt telepítés közben.
ha valaki ennél előbbre jutott szóljon.
-
modeller
aktív tag
válasz
feelgood #14234 üzenetére
"Igen, de az új modelleken, X201, T400s,410s, T410,510, W510 tud olyat is hogy már azzal kapcsolod be eleve a gépet, hogy elhúzod rajta az ujjad. "
Ezt a T500, T400 széria is tudja már.
A win login átugrásában nem vagyok biztos, nem használom a client security-t, gondolom az csinálja. -
Tim82
félisten
válasz
feelgood #14238 üzenetére
Úgy általában egy ujjlenyomatolvasó sem tökéletes, ráadásul egyszerűbb kijátszani, mint egy erős jelszót feltörni. Amúgy nálam is "fasza", ha pontosan ugyanúgy húzom le az ujjamat rajta, mint ahogy a beállításakor tettem. Ha csak egy kicsit máshogy (nem pontosan ugyanolyan nyomás stb.), akkor máris kevésbé "fasza".
-
Cyberpunk
félisten
válasz
feelgood #14120 üzenetére
Igen ez sajnos igaz. Csak tudnám mi a jó egy fényes felületen ami kb 5 perc múlva tiszta zsír meg új lenyomat
A tükröződő kijelző az meg a másik. Derült napos időben szabadban használni na oda kell türelem
Csak mert állítólag szebbek a színek, engem speciel a tükröződő felület jobban irritál.
De ez van mi még az ős felhasználok vagyunk speciális igényekkel. Kihalásra ítélt faj -
Cyberpunk
félisten
válasz
feelgood #14076 üzenetére
Nekem is elég hangos az X60s és terhelés alatt eléggé melegszik is. Olyan 70-75 fokot is láttam már igaz Youtube 720p alatt
De ha csak simán böngészek akkor olyan 45 fok max. Amikkor felpörög a venti zúg egy kicsit, de simán elviselhető. Az asztali gépem jóval zajosabb -
lapa
veterán
válasz
feelgood #14031 üzenetére
na átállítottam a hangkimeneteket alsa-ra meg lepucoltam a pulseaudiot és végre normális a hang a t21-en. a sok eszemmel gondolhattam volna erre előbb is.
most gazdasszony jön nekem eggyel, mert eddig neki kellett macerálnia kicsiny lapa tévégépét, mikor egyik rajzfilmről a másikra váltott és elment a hang.
get a sör.
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14026 üzenetére
nem lehet, hogy más hangchip, akár csak más revizíó?
egyébként nálam a t21-en ubuntu maverick alatt egyszer van hang, egyszer búgás, egyszer semmi. valami a pulseaudioval bekavar, de ha leszedem semmi hang nincs. egyszer pedig lucid alatt megoldottam valahogy, hogy pulseaudio nem, hang meg mégis.
szóval nem teljesen kerek ez luniksz alatt se. csak feltűnt mostanában a sok küzdelem a mindenféle managgerek felrakása meg leszedése kapcsán, azért nyögtem be.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #14017 üzenetére
Azért power manager, meg hibás driver-ek be tudnak kavarni, pl. X41-nél pattog a hang a legfrissebb verzióval xp alatt (7 alatt úgy emlékszem jó), linux alatt nem volt semmi ilyen probléma, de maradok a win-nél mert a linux-hoz nem értek és nincs kedvem most beleásni magam.
-
lapa
veterán
-
brd
nagyúr
válasz
feelgood #13997 üzenetére
A http://www.webforditas.hu/ ezt írja: ennek a terméknek van egy különleges kínált három éves korlátozott jótállása. Ez a termék jogosult részekre, a munka és helyi javítás aztán kiszolgálják (9x5 kereskedési nap) jóváhagyott helyszínekben. Thinkpad elemek egy egy évjótállás.
-
brd
nagyúr
válasz
feelgood #13947 üzenetére
No' és ha nincsen rá sávszélesség? Probléma nincsen vele, csak általában hosszadalmasabb.
Egyáltalán nem vettem támadásnak, miből gondolod? Csak nem pontosan értem, miért mosolyogsz.
Mitől érzed biztosabbnak? Az mondjuk tény, hogy egyeseknek talán egyszerűbb, de ha pontosan követed a lépéseket, én semmi kevésbé biztosabbat nem látok benne.
-
brd
nagyúr
válasz
feelgood #13944 üzenetére
Mosolyogj nyugodtan, örülök, hogy nem vagy boldogtalan, és remélem, őszinte a mosolyod.
Engem csak 2 dolog érdekelne: osztán' honnan is lesz Win7 ISO-d? (Ha te készíted el az eredeti lemezedről, mivel is csinálod azt? Mennyi idő is lesz úgy összességében a művelet?)
Ill. mitől is hakszorkodás? Tulajdonképpen egyszerűen megformázol egy pendrive-ot, hogy a Win kényes igényeinek megfeleljen a telepítéshez. Az, hogy neked hakszorkodásnak néz ki, a te problémád... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
feelgood #13893 üzenetére
Hébe-hóba előjön a drift de kibírható. Én egy dolgot variálnék meg: a trackpoint gombjait valami gumírozott borítással látnám el mert hosszabb távon már irritálja a hüvelykujjam a műanyag.
Lehet az újabb gépeken már így van ezt nem tudom.
Viszont én azt vettem észre itt a kollégák között (ugye nálunk bazi sok TP gép van) hogy mintha félnének használni a pöcköt. Nagyon sokan a touchpaddal tökölnek.
Múltkor meetingen nekem kellett prezentációt tartanom és a műszakvezetőm T400-át kaptam kölcsön addig (sajna nekem csak Thinkcentre asztali jutott). Na ő is touchpados és nem akartam átállítgatni 10 percért így azon nyomtam le a prezentációt. Mit ne mondjak egy szenvedés volt. Annyira elszoktam tőle (pedig előző gépemen csak ilyennel rendelkezett) hogy csak na.
Trackpoint for prezident! -
-
NitrousB
csendes tag
válasz
feelgood #13848 üzenetére
Elég volt hozzászólnod a témához, és megjavult
Komolyra fordítva a szót, kb. 3 hete tapasztaltam először ezt a hibát, de most éppen nem nyikorog. Lehet, hogy függ a ház hőmérsékletétől, és mivel most elég meleg van itthon, nem szorul annyira a zsanér, hogy nyikorogjon. Délután, amikor hazajövök (a kinti mínuszokból), megpróbálok videót készíteni róla újra. -
ABE
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest