Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
Na pedig én erről beszeltem.
Hat elsonek el kell huzni az ujjad, akkor egy zold led jelzi hogy oké, készen állok, aztán huzhatod el rajta megint az ujjad, es akkor bekapcsol. Ha jol láttam így mukodik, nem hiszem hogy tobbet fogyasztan ez a megoldás, mint az hogy allandoan vilagit a holdacska a gépen. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hat elsonek el kell huzni az ujjad, akkor egy zold led jelzi hogy oké, készen állok, aztán huzhatod el rajta megint az ujjad, es akkor bekapcsol. Ha jol láttam így mukodik, nem hiszem hogy tobbet fogyasztan ez a megoldás, mint az hogy allandoan vilagit a holdacska a gépen.