Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz feelgood #14783 üzenetére

    mert nem tudod megakadályozni, hogy a szomszéd addig próbálkozzon betörni hozzád, ameddig csak akar. szerintem amióta a neten kinn vannak a hash táblák ez csak idő kérdése. de tudod ez olyan, hogy anno a wep-re is mindenki letette a nagyesküt, hogy ugye "wired equivalent privacy". aztán ugyanúgy felesküdtek a wpa-ra is, hogy hát a wep ugyan nem, de ez mostmár hű...

    ha jól értem mostmár filléres eszközzel törhetsz wpa-t, meg hash-táblával ésvagy vga-val wpa2-t is. lehet, hogy wpa2 + hosszújelszó véd, de nemá erre építsek egy infrastruktúrát, vicc. meg majd erről is kiderül valami vér primitív hack, és akkor felesküdünk a wpa3-ra? nekem erre nincs időm meg pénzem.

    az ethernet szerintem kevesebbet is eszik (bár ténykérdés, hogy ez vitatéma lehet), meg mindenhol ott a 100mbit. utolsó kábeled az áramnak úgyis marad, szóval nem nagy ügy csinálni egy amolyan "rendes usb" lengőkábelt ethernetből meg 2x1,5mm rézdrautból a klienseknek, kvázi akármilyen hosszban. kitűnően műx is.

    meg nem kell nekem az a rádiószmog se. azért elég kraft van benne, az élettani hatások meg nem teljesen tisztázottak. persze van mobilom, de nem kell még egy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák