- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koti
tag
Rászántam magam és vettem a vak kislányomnak egy Lenovo U350-es gépet. Eddig is Lenovo-ja volt. A szövegfelolvasója csak XP alatt fut ezért olyan kellett amihez van ilyen driver. Felkinlódtam az XP-t. Van némi hibája, de ez nem fontos. Viszont van egy nagy gondja. Az INSERT és balra-jobbra nyilakkal tudott a szavak között lépkedni a szövegfelolvasóval. Nem tudni miért, de a LENOVO ezen a gépen funkcióbillentyűhöz rendelte az insert gombot. Így meg a szavak közötti lépkedés nem működik. Ez pedig létfontosságú. Most vagy eladom és keresgetek, vagy esetleg létezik valami olyan progi amivel billentyűkombinációkat lehet beállítani. Azért, hogy valahogy megoldjuk ezt a problémát. Esetleg valami ötlettel segítsetek, mert kezdődik az iskola és nincs mivel dolgozzon.
Bocsánat, hogy ebbe a topikba is írtam, de talán itt is tudtok segíteni!
Köszönettel
kovacsur@freemail.hu -
koti
tag
Szeretnék vásárolni egy Lenovo U350 -es laptopot. Ott ahol a legjobb az ár ott csak 1 év a gari. Másutt 2. De mennyibe kerül +1 év kiterjesztés? Azt olvastam valahol, hogy 90 napon belül tehetem meg, de mennyiért azt nem találtam. Kérem, világosítsatok fel! Egyébként az ár 130 eFt. Az egyik helyen 2 év garival op. nélkül a másikon 1-el, de Win7 oprendszerrel. Ja és az egyik barna és én inkább feketében szeretném. Köszi a választ.
-
koti
tag
Segítsetek azzal a tanáccsal, hogy Lenovo Z360 (P6100 as Cure) vagy Lenovo U350 (SU 4100 -as Cure ) gépet válasszak? Nagy teljesítmény nem szükséges, inkább az a fontos, hogy sokat menjen el egy feltöltéssel. Tehát leginkább az erdekelne, ha valakinek van ilyen, hogy mennyit megy el egy feltöltéssel.
Köazönöm -
koti
tag
Van valakinek Lenovo Idepad U150-ös laptopja? Lehet magyarországon ilyet venni? Köszönöm
-
koti
tag
Vak kislányomnak szeretnék venni egy Lenovo S12 ION Atomos laptopot. Feltétlen olyan gép kell ami 6-8 órát is elmegy, hogy ne kelljen a suliban töltögetni. Csak a jegyzettömböt használja. Kell a WIFI és a teljes méretű magyar billenyüzet és az, hogy XP futhasson rajta, mert a képernyfelolvasója csak az alatt működik. Ha van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel kérem írja meg, vagy ha valam hasonlót ajánlana nagyon sokat segíthetne. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen mobilnetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest