Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

(#98183) Tikakukac : Barkács jöhet, nem gond. Inkább az a gond, hogy túl sok a saját projekt... Szóval ez még nem riaszt meg.

(#98184) Tim82 : Ez az amin sokat gondolkodom, hogy a gazdaságosság mennyire szempont. Amikor anno a párom T61-e felújításáról írtam logout cikket, akkor azt olyan szellemben végeztem, hogy akkor ez most "sokáig" okés lesz. Aztán kb 1 év múlva el lett adva és T430s lett véve. Egyszerűen másképp alakult. Bár érezhettem volna, hogy a 4GB RAM az gyorsan limites lesz.
    A T430s azóta is patent...és mint utóbb kiderült a hangszóró sem döglött meg, csak Windowsnak vannak vicces frissítései mostanában.
    A T61 upgrade akkor elég bukóra jött ki, mert nem lett kihasználva annyira mint tervezve lett... Kellemetlen lenne ezt megismételni sokkal nagyobb számokkal...

Megpróbáltam fordított irányból gondolkodni. Mi lenne az a gép amit vennék ha ezt cserélném?! 60-as sorozat lenne a minimum, vagy workstation irány. De 14"-ről nem szívesen mozdulnék el felfelé. Ez pont jó. Szóval marad a T460p vagy a T470p. Közös tulajdonságuk, hogy ritkák és drágák szóval egyhamar nem lesznek 200 alatti szinten jó felszereltséggel. Ez meg arra tologat, hogy érdemes megfontolnom a gépfejlesztést...

(#98185) Tubi2 : Workstation már túl nagy nekem. Meg most komplett gépcserével sehogy sem jön ki a matek. Én is szeretem bütykölni a gépeket. :)
    Elvileg pont határeset még a T420-ba a négy mag...ahogy láttam mások megvalósításait még éppen belefér.

Köszi mindenkinek a gondolatokat. Még emésztgetem ezt a témát.

Új hozzászólás Aktív témák