- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryJ
csendes tag
Sziasztok! Valaki aki nagyon ért a notikhoz vagy az aksikhoz segítsen pls :/
Van nekem az X240 es Lenovo notim és vettem hozzá 2db aksit(1beépített és egy tálcás külső). Amikor töltőröl használom akkor semmi gond nincsen leállítás után bármikor be tudom kapcsolni. DE ha lehúzom töltőröl és csak az aksikkal kikapcsolom akkor egy idő után ha be akarom akpcsolni akkor semmi se történik. Csak akkor indul el aksikkal ha azokat kiveszem majd visszaszerelem a laptopba szal vlaami nem jó avgy az aksikkal vagy a laptoppal. Én ilyen problémával még nem találkoztam eddigi tapasztalataim alapján sem tudom hova tenni... Ha valaki tudja hogy mit kell ilyenkor tenni és leírná azt megköszönném.
Lehet hogy kell ilyenkor csinálni valamit hogy működjön... Be vannak kalibrálva az aksik szal azzal nincs baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Nintendo Wii U
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Wolcen: Project Pantheon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest