Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#94283) havri1: Én nyitott vagyok egy értelmes vitára, de a félremagyarázással nem tudok mit kezdeni.
(#94284) HSM :Mivel kezd félremenni a dolog, néhány tényadat:
1. Nem én hoztam fel a webshop vonalat. Ezért is mondtam, hogy rossz példája... (többek között)
2. Itt mindenki bevetette a jóstehetségét és már kompatibilitási problémáról beszél. Én meg arról beszélek, hogy ez még nincs kimondva. Azt vetettem fel, hogy ezt kinek a feladata/kötelessége bizonyítani egy ilyen helyzetben. Hiszen a vevő oldalán pont ugyanaz a jelenség van mintha rossz lenne a termék... Gondolkodjunk már egy kicsit. Valóban vevőnek kell keresni egy másik gépet amiben tesztelehető!!! (vagyis kompatibilis a modul... ), hogy biztosan jogosan tudjon reklamálni?Figyelem sarkítok!! : Ez egy kiskapu az összes memóriát eladó számára. Adok egy szar memóriát, aztán azt mondom, bocs biztos nem kompatibilis... Így már érthető mi a probléma ezzel a hozzáállással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- Acer Swift 1 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest