Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz MrSealRD #94232 üzenetére

Úgy emlékeztem, ugyanaz az A és AN, de úgy tűnik nem. :B Szval az N-es A-s generációra gondoltam, azt alapból tudja a T430 (Intel 6205). Igazából a 6300-as kártyával sem volt semmilyen sebességgondom a T420-ban, az is vígan hozta lakáson belül a 100-200Mbit nagyságrendjét. A routerem egy 450Mbites AN holmi, 3 antennás (TP-link TL-WDR4900 V1), 5Ghz-en használva. Nehezen tudok olyan feladatot elképzelni, ahova ez ne lenne vállalható, és egy ilyen notebookkal látna neki az ember, wifin....Én is hosszú távon gondolkozom a T420-ammal, barátnő is a T430-al, és nem igazán agódom emiatt. A net is 240Mbites, és nem érződik lassúnak wifi-n sem, pedig kábelen be van kötve gigabiten a router, szval van összehasonlítási alap is.

Nekem mondjuk már izgalmasabb lenne a 430, mert nekem más szempontból nem vált be az Intel wifi (lásd millió DPC-s témájú posztom), szval nekem maradna a NWL BIOS hegesztés, hogy a szeretett, szintén csak AN-es Atheros kártyám szaladjon benne. :) Szerencsére a T420-ban nem volt nagy ügy életre kelteni, barátnőmnek meg fülig ér a szája a gyári T430-al is, szval itthon most notebook téren boldogság van. Majd csak egy akksit kell vadásszak bele, mert barátnő hamar elfogyasztotta a 6 cellás Sanyo akksiját, már csak egyharmadig lehet tölteni 400 ciklus után, szval az lassan aktuális lesz.

Új hozzászólás Aktív témák