Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz embe #91980 üzenetére

Csak Win 7 alá van: [link]

HSM:

X220:
    - IPS kijelző Tikakukactól
    - 2 x 8 GB RAM
    - 256 GB-os Crucial M500 SSD (ez mondjuk az előző notiból, a barátnőmnek odaadott T500-amból lett áttéve)
    - 4338-as dokkoló (eSATA porttal)
    - 9 cellás akku
    - 7260AC wifi, Quectel EC20 LTE WWAN
    - USB 3.0/eSATA portos EC bővítőkártya

De van nálam másodgépként egy R61 is, ott még az elején vagyok a bővítgetésnek:
    - 4:3 kijelzős, kapott egy hibásként vett T60-ból kimentett IPS panelt
    - modBIOS, hogy majd kerüljön bele egy T9300 (még T7500 van benne)
    - új palmrest a postán van, a jelenlegi ugyanis vacak (konkrétan elvástak a csavarmenetei, így nem lehet a helyére becsavarozni)
    - "még csak" 2 x 2 GB RAM és 120 GB-os Kingston HyperX Fury SSD

Én az ilyeneket, mint extra töltők, meg Ultrabay keretek meg tartalék pöckök, már számon se nagyon tartom. :B

Oké, van még itthon egy saját R52 és egy T23 is. (Meg egy T500 - barátnő, IPS-es T60 - anyámé, X301 - apáméknál, így a családban elszórva.) A hiányos/működésképtelen X61 tabletről, X201-ről, meg 340X-ről nem is tennék akkor most említést.

total73:

Nem annyira szörnyű a helyzet az EC-s USB 3.0 kártyákkal, inkább lutri, hogy melyik kínai gyártmány jó, melyik nem ér fabatkát sem. Régebben - szintén a topikban - az volt az általános vélemény, hogy az Asmedia chipsetes kártyák eléggé megbízhatóak, a Renesas vezérlősök kevésbé. Mondjuk, ha jól emlékszem, EC/34-ben sajnos csak az utóbbi van, legalábbis még nem találkoztam, hogy bárki megerősítette volna, hogy ebben a kiszerelésben lenne Asmedia kártya is.

A linkelt AC-s kártyát én passzoltam magam részéről, mert sebességre pont nem jobb érdemben egy jobb N-es kártyánál. (Ha három antennás N-es kártyád van a T520-ban - pl. egy Intel 6300AGN - annál pl. ez a kártya konkrétan rosszabb.)

Új hozzászólás Aktív témák