-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
bluekoli #89550 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok én is, de egy 2540-essel. Turbo nélkül elveszik a sebesség. Ha böngészésre behúzom a turbót ami éppen az oldaltöltésnek / rendszernek ad egy kis löketet akkor mindjárt jobb a dolog. Persze a turboval vigyázni kell, csak átlagos dolgoknál kapcsolom be, teljesítménynél ki van véve.
Múltkor volt alkalmam egy U procit kipróbálni... hát nem igazán akarom, hogy a jövőbeli gépem egy megcsonkított vas legyen a fogyasztást elősegítve. IGP-ben egyébként az újabb procik jobbak, de ez a sandy szerintem még mindig rendben van és nem érdemes cserélni.
Egyébként valaki tudja, hogy most a nem túl jó U-s proci felhozatal mellett lesz valami normális is? Nincs velük sok tapasztalatom, de amit eddig láttam az nekem elég lassúnak nézett ki.
Ami még nagyon durva volt mostanában nálam (hátha más is belefutott már) az a hardveres korlát egészen 30%-ig. Ekkora processzorteljesítmény mellett majdnem használhatatlan volt a gép. Ezt jellemzően melegedésnél csinálta, újrapasztázás megoldotta a problémát, most már nem az alja forró hanem a tényleges hűtésrendszer és a kivezető nyíláson távozik a meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest