- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
bluekoli #89550 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok én is, de egy 2540-essel. Turbo nélkül elveszik a sebesség. Ha böngészésre behúzom a turbót ami éppen az oldaltöltésnek / rendszernek ad egy kis löketet akkor mindjárt jobb a dolog. Persze a turboval vigyázni kell, csak átlagos dolgoknál kapcsolom be, teljesítménynél ki van véve.
Múltkor volt alkalmam egy U procit kipróbálni... hát nem igazán akarom, hogy a jövőbeli gépem egy megcsonkított vas legyen a fogyasztást elősegítve. IGP-ben egyébként az újabb procik jobbak, de ez a sandy szerintem még mindig rendben van és nem érdemes cserélni.
Egyébként valaki tudja, hogy most a nem túl jó U-s proci felhozatal mellett lesz valami normális is? Nincs velük sok tapasztalatom, de amit eddig láttam az nekem elég lassúnak nézett ki.
Ami még nagyon durva volt mostanában nálam (hátha más is belefutott már) az a hardveres korlát egészen 30%-ig. Ekkora processzorteljesítmény mellett majdnem használhatatlan volt a gép. Ezt jellemzően melegedésnél csinálta, újrapasztázás megoldotta a problémát, most már nem az alja forró hanem a tényleges hűtésrendszer és a kivezető nyíláson távozik a meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Bluetooth hangszórók
- Milyen autót vegyek?
- Padavan firmware
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest