Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kube

senior tag

válasz bluekoli #89550 üzenetére

Ugyanebben a cipőben járok én is, de egy 2540-essel. Turbo nélkül elveszik a sebesség. Ha böngészésre behúzom a turbót ami éppen az oldaltöltésnek / rendszernek ad egy kis löketet akkor mindjárt jobb a dolog. Persze a turboval vigyázni kell, csak átlagos dolgoknál kapcsolom be, teljesítménynél ki van véve.

Múltkor volt alkalmam egy U procit kipróbálni... hát nem igazán akarom, hogy a jövőbeli gépem egy megcsonkított vas legyen a fogyasztást elősegítve. IGP-ben egyébként az újabb procik jobbak, de ez a sandy szerintem még mindig rendben van és nem érdemes cserélni.

Egyébként valaki tudja, hogy most a nem túl jó U-s proci felhozatal mellett lesz valami normális is? Nincs velük sok tapasztalatom, de amit eddig láttam az nekem elég lassúnak nézett ki.

Ami még nagyon durva volt mostanában nálam (hátha más is belefutott már) az a hardveres korlát egészen 30%-ig. Ekkora processzorteljesítmény mellett majdnem használhatatlan volt a gép. Ezt jellemzően melegedésnél csinálta, újrapasztázás megoldotta a problémát, most már nem az alja forró hanem a tényleges hűtésrendszer és a kivezető nyíláson távozik a meleg.

Új hozzászólás Aktív témák