- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
bluekoli #89550 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok én is, de egy 2540-essel. Turbo nélkül elveszik a sebesség. Ha böngészésre behúzom a turbót ami éppen az oldaltöltésnek / rendszernek ad egy kis löketet akkor mindjárt jobb a dolog. Persze a turboval vigyázni kell, csak átlagos dolgoknál kapcsolom be, teljesítménynél ki van véve.
Múltkor volt alkalmam egy U procit kipróbálni... hát nem igazán akarom, hogy a jövőbeli gépem egy megcsonkított vas legyen a fogyasztást elősegítve. IGP-ben egyébként az újabb procik jobbak, de ez a sandy szerintem még mindig rendben van és nem érdemes cserélni.
Egyébként valaki tudja, hogy most a nem túl jó U-s proci felhozatal mellett lesz valami normális is? Nincs velük sok tapasztalatom, de amit eddig láttam az nekem elég lassúnak nézett ki.
Ami még nagyon durva volt mostanában nálam (hátha más is belefutott már) az a hardveres korlát egészen 30%-ig. Ekkora processzorteljesítmény mellett majdnem használhatatlan volt a gép. Ezt jellemzően melegedésnél csinálta, újrapasztázás megoldotta a problémát, most már nem az alja forró hanem a tényleges hűtésrendszer és a kivezető nyíláson távozik a meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest