Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Lehet igazad van. Viszont én a saját tapasztalataimat írtam le. Van nem 1-2 gép, aminél hagyhatod ott reggelig, vagy használhatod napokig, még sem lesz jó önmagától az update (ismerőseim közt is vannak akiknél nem javult meg). Te mást tapasztaltál, elhiszem amit írsz, de attól még nálam ugyanúgy fent állt a probléma, te is fogadd el hogy márpedig van ilyen. Viszont, most már tudom mivel lehet a rohadt sok várakozást, bosszúságot kikerülni, ezt szándékoztam megosztani másokkal akik hasonló cipőben járnak/jártak. Én pl. nagyon hálás lettem volna ha van egy leírás, ami valódi megoldás, mikor elsőnek szembesültem a problémával, de sokat keresgettem és mindenhol csak hasonló reakciókat kaptak az emberek amiket te is írtál, megoldást nem. Aztán később került bele a win7 topic összefoglalójába. De nézd meg, azóta is sokan jelzik a problémát, tehát folyamatos előjön sok embernél.
Nem belemagyarázni akarom, de gyanús a dolog. Olvastam hogy annó volt egy nagyon hasonló eset a wcault-al XP-nél (lehet nem pontosan írtam a nevét az exe-nek). + Gondoljunk abban bele, a microsoftnak van egy kitűzött dátuma miszerint, ha jól tudom, 1 milliárd gépen/eszközön kell akkora win10-nek lennie, és nem állnak valami jól, kb. 200 millió körül. Volt mostanában cikk róla. Az ő érdekük az hogy elérjék a céljukat. Nem hiszem hogy annyira meglepő lenne ha kiderülne, hogy szándákosan okozzák a win7-nél ezt a gondot, hogy a felhasználó megunja, és váltson fölfelé. No de ebbe nem menjünk jobban bele, mert biztosat egyikünk sem fog tudni mondani, én csak a véleményemet írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- ASUS TUF Dash F15
- MSI Sword - I7 11800H, RTX 3050ti és 24gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest