Új hozzászólás Aktív témák

• _Petya_

őstag

Sziasztok, nem tudom mennyire emlékeztek, pár hete váltottam T410-ről T450-re. Nem tudom mennyire vannak itt audiofül srácok akik meg tudnák erősíteni, de szerintetek nincs számottevően szarabb hangja a T450-nek mint a T410-nek? :)

A beépített hangszóró nem nagyon mérvadó, szinte csak fejhallgatóval hallgatok zenét (Sennheiser HD 407, szóval nem egy világbajnok), azt is Spotify-ról (azért a High Quality stream be van kapcsolva), de még ezzel is hallom, hogy sokkal rosszabb a hangja mint a T410-nek volt. Olyan fakó, zajos is, olyan semmilyen, nem tudom jobban megfogalmazni. Még a vacak Samsung telefonom is sokkal jobban szól ezzel a fülessel.

A Win10-es driverében van valami Dolby feature, no ennek két állása van, lehet választani a szar és a mégszarabb között :) Őszintén nem is tudom melyik az on és az off :DDD

Esetleg, akinek szintén T450 van, meghallgatná fejhallgatóval? Driver problémára gyanakszom egyébként, az nem okozhat ilyet? Vagy valami más ötletetek van esetleg?

(Még jó hogy a Spotify-ban lehet másik eszközön lejátszani, a régi T410-est befogtam zenelejátszónak, arra van dugva a fülesem, a T450-en meg dolgozok, és onnan irányítom :C )

Új hozzászólás Aktív témák