- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok, nem tudom mennyire emlékeztek, pár hete váltottam T410-ről T450-re. Nem tudom mennyire vannak itt audiofül srácok akik meg tudnák erősíteni, de szerintetek nincs számottevően szarabb hangja a T450-nek mint a T410-nek?
A beépített hangszóró nem nagyon mérvadó, szinte csak fejhallgatóval hallgatok zenét (Sennheiser HD 407, szóval nem egy világbajnok), azt is Spotify-ról (azért a High Quality stream be van kapcsolva), de még ezzel is hallom, hogy sokkal rosszabb a hangja mint a T410-nek volt. Olyan fakó, zajos is, olyan semmilyen, nem tudom jobban megfogalmazni. Még a vacak Samsung telefonom is sokkal jobban szól ezzel a fülessel.
A Win10-es driverében van valami Dolby feature, no ennek két állása van, lehet választani a szar és a mégszarabb között
Őszintén nem is tudom melyik az on és az off
Esetleg, akinek szintén T450 van, meghallgatná fejhallgatóval? Driver problémára gyanakszom egyébként, az nem okozhat ilyet? Vagy valami más ötletetek van esetleg?
(Még jó hogy a Spotify-ban lehet másik eszközön lejátszani, a régi T410-est befogtam zenelejátszónak, arra van dugva a fülesem, a T450-en meg dolgozok, és onnan irányítom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest