Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Ha nem lett volna ez a lehetőség lehet én is megléptem volna a panel cserés dolgot, de így kimarad
és ha nagyon akarom még mindig cserélhetem , kijelző magában 20k biztos a gépből. Ráadásul FPR palmrest, 3g modem - el lehet adni ha nem kell vkinek -, i7-USB3, ezt most nem lehetett kihagyni nah
adabra Nagy eséllyel csapágyas lett. Aprón bontásból nézz hozzá, sztem úgy jössz ki legjobban. Ha valaki lakik a közeledben és tud segíteni úgyis rád ír.
Paszta cserétől sokkal jobb hőmérsékletek lehetnek. Nagy mértékben függ attól, most mennyire jó a paszta.szerk: Dhampir "Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz." Ööö...az ugye megvan, hogy bármelyik panel lehet pixelhibás és foltos bármikor? Én alfánál csak egyet láttam, többire nem is voltam kíváncsi mert hibátlan. Vett más is, nem tudok panaszról. Ha gané panelek lennének bennük már ott virítanának a hirdetéseknél. Pixelhibára tudtommal sehol nincs garancia, kivéve ha gyári garis és ott is a gyári policy érvényes. Felhősödés is ue. a téma, nagy disznóságnak kell lenni hogy ne hajtsanak el vele. TN-eknél is lehet/van ui. hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és ha nagyon akarom még mindig cserélhetem , kijelző magában 20k biztos a gépből. Ráadásul FPR palmrest, 3g modem - el lehet adni ha nem kell vkinek -, i7-USB3, ezt most nem lehetett kihagyni nah