- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Tudom, hogy nem te találod ki ezeket a szabályokat és muszáj betartani, de... áhh... A szakmai eszmecserét és segítséget csak hátráltatják az ilyen hülye szabályozások. Van ebay meg bestbuy topik is, sőt, ott a retro telefonos topik, orrba-szájba megy a linkelés, akkor nem tudom én sem, kinek fáj, ha szakmai topikokba is kerülnek linkek, ha egyszer azok teljesen ontopicok. Ha ti, mint topikgazdák tehettek javaslatokat vagy ilyesmi, érdemes lenne fontolóra venni szerintem, mielőtt még tényleg ész nélkül cenzúráznak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest