Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz hcl #74262 üzenetére

Konkrét esetre reflektálva értettem. Én is sokból tanultam sokat. Ebből semmit, de senki nem is fog.

Hát szanaszét taknyolt lakások amikbe valaki behányta a villanyt meg 2 oldalassal feltett fűrészelt csatik nemigen jönnek a gyárból.

A kondicsere-> javítás, mert elromlott. A kiforrasztom a sata csatit aztán beforrasztok valamit-tal nem egyenértékű. Lap hidegre tétele esetünkben: tartós átalakítás. Mint mondtam lapot nem bántjuk, ha bántani lehetne már régen nem itt tartanék. Ha "mindent forrasztgathatnék mert majd visszacsinálom ha kell" szintre megyünk akkor kitalálhatjuk mennyire lenne káosz és köd mögötti remények. Nagyon.

Nem akarok értékrendet rád húzni Isten ments, azt viszont tartom, hogy ehhez nem értesz/tettél eddig. Olvasd vissza mennyi idő volt mire egyáltalán elment az, hogy min milyen csati van és hogy néz ki és mit mire és hogyan lehet csak megoldani mert fizikai gondok vannak. És még messze nincs vége a gondoknak, mivel a külső vinyóra nem mehet a rendszer USB boot kell és ha office is kell távgépre máris bizony...jó móka indul, de ez az én gondom.
    A megtérülést gyorsan számolhatjuk szintén objektív és nyugodtan kijelenthető ha eszement szinten vagyunk. Infós cuccoknál a 10 év szerintem már nyugodtan mondható nevetségesnek :K

Mindegy OFF end a témában sok lesz ez, irány árazni.

Új hozzászólás Aktív témák