Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #74230 üzenetére
Nem olyan biztos, az én jó régi monitorom is 40W.
Illetve 20-ért valószínű nem Core2-es vasat adnak.Meg aztán olyan terv is van, hogy anyám most vett TV-t, hm, egy mini gépet be lehetne dobni mögé, és akkor nem kéne a másik szobában külön számítógépes sarok.
@Aggregátor : Ja, csak nekem nappali áramon van a vellanybojler, mert rohadék a gáz- és a villanyszolgáltató is.
Minden wattot megnézek.
SFF vasak szimpik, csak nemtom, ha annyira asztalit akarnék, összevadászok használt alkatrészekből valamit, amit lehet tuningni, fillérekért.@Tikakukac : Amikre nekem egy noti alja kéne, ahhoz nem kell akkora erő, a kis méret, kis fogyasztás, halkség inkább.
Én úgy oldottam meg, hogy WOL-lal be tudom kapcsolni az asztalit, így csak akkor fogyaszt, ha kell. Nagyon nagy szükségem nem lenne home szerverre, de egy olcsón kihozható webkamerás biztonsági cucc, amin amúgy elfut egy web + ftp szerver is, az nem lenne rossz.Így lett tablet alaplap, mert most javítottam egy tabletet (irgalmatlan bukóval, szívás), és van egy alaplap, amin gáz a LCD világítás meghajtója - dobok rá custom romot, VNC, adok neki tápot, és hawaii - kamera van, ha oda tudok neki adni USB-n eg Arduinot, akkor nyertem. Ha találok rajta natív TTL soros portot (sanszos) akkor még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest