Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• btudos

nagyúr

válasz chrometent #54878 üzenetére

Attól függ mennyire vagy igényes. Ha makulátlan külsőt és alapból egy komplett gépet szeretnél, az zsebbenyúlós, de nem jössz ki olcsóbban akkor sem, ha veszel egy kicsit kopottabb gépet, és magad építed tökéletesre. Ha nem cél a tökéletesség, csak a használhatóság (mint nálam), akkor meg lehet venni az olcsóbb modelleket. Én HDD nélkül, és nem túl jó, másfél órás akkuval vettem az X200-at, amin látszik hogy használták. De nem babusgatni vettem, egy 5 éves géptől nem várok csodákat.

Ezt kell szem előtt tartani, van itt a topikban sok példa. Ha megnézed Tikakukacot, Ő összerakta magának a tökéletes gépet, pénzt, időt és alkatrészt nem kímélve, ez egy hosszú út. Ha kisebbek az igényeid, és tényleg csak a hurcolászás miatt kell a gép, akkor azért könnyebb megfelelő gépet találni. Több darab van aprón, ki kell találni mi a fontos neked. Alfánál van garanciás gép is 65-ért, az kb. reális egy jó állapotú gépért, de garancia nélkül ez csökken. Felszereltségfüggő mennyit érdemes adni érte, de sok jó ajánlatot láttam mostanában.

Új hozzászólás Aktív témák