Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Nagy nehezen majd' masfel honap utan visszajott a gepem a szervizbol... es itt egy szimpla muanyag keret csererol volt szo a kijelzo korul.
- 10 hivasomba kerult es vagy 6-7 oramba mire megkaptam
- az utolso hivasoknal mar nem voltam kedves es turelmes, hanem koveteltem a megoldast 5 napon belul
- hatarozottsag valamit beindithatott, mert amikor naponta hivtam oket, akkor sikerult egy het alatt beszerezni az alkatreszt, megjavitani es UPC futarral kihozni nekem
- viszont szegyen, hogy mar panaszt tettem es azt elkuldtek a minosegellenorokhoz - vagy kihez - es beigertek egy teljesen uj gepet. Kozben megerkezett az alkatresz - vagy szereztek egyet - es megjavitottak.Tapasztalat: legy hatarozott es koveteld a megoldast folyamatosan le se szallj roluk. Csak a fo alkatresek vannak raktaron, ha mas kisebb dolgot kell cserelni, akkor rendelni kell es tedd keresztbe az ujjadat, hogy idoben megerkezzen. Jobban jarsz talan, ha szemelyesen adod le egy Lenovo szervizbe, ahol tudod verni az asztalt a javitas miatt. Sajnos a telefonos csakok nemigen tudtak mit kezdeni a problemaval - es persze a menedzser/csoportvezetovel, mint olyannal nem lehet beszelni. Nevetseges es f.s ez az egesz, mert csak addig vagy fontos, amig megveszed a gepet aztan nagy ivben xarnak rad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest