Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Valószínűleg a közeljövőben felfrissítem a ThinkPad T430 gépemet Windows 8 Pro-ra. Melyik szoftver is kell nekem ami megcsinálja a telepítést? Továbbá ezzel kapcsolatban kérdezném még, hogy ugye BIOS-t nem frissít önerőből mert ahogy hallottam a T430 új BIOS-nak hála megnő a ép hangja.
Köszi!
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest