Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Van par uj is meg sok sok demo es remarketed gep is. Itt nemeteknel peldaul nagyon lazak a boltok a 14 napon beluli termekvisszavetel eseteben. Egy kerdest sem tesznek fel. Visszavisezd ha nem tetszik aztan hali. Van baratom aki igy probalt ki 3 LCD tv-t mire eldontotta, hogy mit akar
Nekem mondjuk Conrad-ban vasarolt elso DELL laptopom kb .20 nap elteltevel kezdett vacakolni amikor is rajottem, hogy nem szeretem cseppet sem hasznalni. Szo nelkul visszakaptam az arat. Egy dolgot megneznek. A fizikai allapotat a gepnek. Nem lehet agyoncsapva.Garisak rendszerint a gepek. De olvass el mindent dontos elott. Egy ev garancia mindig volt a mi esetunkben a cegtol, es plussz ugye a gyartoi garancia. A billentyuzet kiosztasra figyelj. Tobbsege nemet. De nekem a nemet kiosztas tetszik. Nem tudom miert de megszerettem. Nekunk eddig adtak nagyon jo minosegu matricakat is tobbynire persze akkor amikor nem nemet kiosztasu gepet vettunk. Vagy kesobb veszel egy szamodra megfelelo kiosztasu billt ha zavar a nem magyar.
A 14 napos visszakuldesi lehetoseg naluk is el mindegyik gepre. Pontosabban ez torveny. Mindegy, hogy remarketed azaz hivatalosan hasznalt termek vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nekem mondjuk Conrad-ban vasarolt elso DELL laptopom kb .20 nap elteltevel kezdett vacakolni amikor is rajottem, hogy nem szeretem cseppet sem hasznalni. Szo nelkul visszakaptam az arat. Egy dolgot megneznek. A fizikai allapotat a gepnek. Nem lehet agyoncsapva.