Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi, hogy próbálsz utánajárni! start -> sleepet napi 3x legalább használom, mindig sleepel rendesen, és néha gombra is. Tényleg nem tudom mi okozhatja...
Amúgy használom néha külső billzettel, viszont bocsi, de nem tudom az miben befolyásolná. A gép power gombjával bugol. Az ubuntut kipróbálom (lehet, hogy fel is teszem rendesen)
ITT is probálnak segíteni, más is írja hogy volt ilyen gondja. Viszont amitől neki megoldódott, attól nekem még nem :\ Tehát kétlem, hogy hardveres gond lenne.
dbius: Köszi, ezt mindenképp kipróbálom majd. Szerinted, ha letiltom a power gomb funkcióját az energiagazdálkodásnál, akkor azt is hozzá tudom rendelni a progihoz? Vagy ez csak az alap billentyűkre vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest