Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• audi100td

nagyúr

válasz lapa #30625 üzenetére

Akkor 80-90 körül, egész pontosan most így hirtelen 86MB/s-re emlékszem, az sem sokkal több. Meg eleve milyen dolog az, hogy ott van az alaplapon a Sata csatlakozás és visszafogjuk mesterségesen, lényegében T43 óta ez történt.

"a 25 giga (ez a 32 giga formázva) egy win7-hez már gondolom kevéske"

Nálam a belakott Win7 Professional 64bit megáll 25 GB-nál, a programok is ide vannak telepítve, beleértve Office 2010-et teljes telepítéssel. Pagefile és hibernáció persze ki van kapcsolva, ez esetemben kapásból 12GB mínusz.

"de ahogy értem ez ugyanúgy egy "text-mode" driver, amit telepgetéskor meg kell neki mutatni (mint xyz raid kártyánál)."

Utánaolvasgattam korábban és w7-nél ez ebben a formában sajnos nem működik, még ha be is adod neki a drivert, a telepítő nem engedi olyan meghajtóra telepíteni a rendszert ami nem bootolható. Egyébként valamilyen bootmenü trükközéssel ami a vinyóról átirányítja a folyamatot az SSD-re talán megoldható, de eddig nem találtam hozzá leírást, tapasztalatok sem igen akadnak.

xcds: A 65-ös slim adaptereim nem zümmögnek, talán egy régi X41-hez kapott példány zajongott és ha jól rémlik a T61p 90-esével sem volt gondom.

Új hozzászólás Aktív témák