Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Psychonaut #27563 üzenetére
Lásd amit írtam: én annyiért továbbra sem adnám el (nem is akartam, remélem kivehető volt a hozzászólásomból).
1 évvel ezelőtt én is többet adtam ki érte, mint 6ezer, és nem éreztem úgy, hogy lehúztak.
Kellett, így megvettem. Kintről sem jött volna ki olcsóbban, így az sem lehetett releváns.
Azt hiszem 7ezer + postáért jutottam hozzá.Persze vannak akik meg vannak szorulva, vagy épp azt sem tudják mit árulnak, de...
Nem vitatom: ha türelmes az ember, ki lehet fogni jó dolgokat olcsón, de sokszor kevés a türelem.
Másik: ahogy elnézem csupa újonc árulta olyan olcsón a modulokat, ami több mindent is feltételezhet, de ez már annyira off, hogy én itt lezárom ezt a részt, és inkább sok sikert kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest