- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felvono
tag
x60 tablet ugyben kernem a segitsegeteket.
Kaptam egy ilyen szepseget nagyon leharcolva. Eredetileg azert passzolta le a gazdaja mert nem volt rajta kep. Ami annyit jelent hogy bekapcsolasnal ledek felkapcsolodnak, venti elindul, leall, majd gondolom mikor a proci megmelegedett mar akkor ujra indul, viszont kep semmi. Eloszor azt hittem hogy a ramok miatt van mert 4 volt belepakolva,de leteszteltem masik gepben es minden ok veluk. Nem is foglalkoztam az egesszel, mar kezdtem szetbontani mikor meg egyszer utoljara megprobaltam bekapcsolni. Lass csodat, a kepernyo eletrekelt. Azota le fel nyitogatva tekergetve razogatva neha neha be tudom kapcsolni es mukodik. Sajna nem volt rajta oprendszer ugyhogy semmilyen tesztet nem tudok vegezni. Lehetseges hogy videokartya hiba okozza ezt a veletlenszeru feleledest? Vagy valami otlet hogy milyen csatlakozasnal matassak keressek nezelodjek hogy raleljek a hiba forrasara anelkul hogy vegkepp tonkre vagnam? Mondjuk mar eleve a halalbol tamadt fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest