- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz
azbest #24831 üzenetére
nem hivatalos garancia van ra, hanem ilyen 'szamtech bolti' amit gyakorlatilag nem tudok ervenyesiteni
tudom,hogy van hozza megfelelo venti(borda nelkul), csak az a baj ha magaban a ventit csereled ,az mind hamisitvany, utangyartott, nem gyari lenovo termek.es valoban sok sok het meg megerkezik.
a szegecsek megbontasa utan meg attol felek rezonalni is fog.
komplett huto ami gyari az meg vagy 10 amit mar irtam is,es ennyit nem erdemes kolteni ra.mert akkor meg mindig full foltos a kijelzom ,rossz az akksim,nincs laba a gepnek
Igy a gyari hutojevel barkacsolnek ,kerdeses ha a foliat leszedem rola az meg vissza fog ragadni.?!
Meg ez a ventillator zart rendszeru szerintem nem lehet szetszedni sem,hogy ossze tudjam rakni ujra ,a linken tudom ,hogy szet van szedve
Max muszerolajat lehetne oda fecskendezni, de ugye csapagyba ilyet nem szabad,mert kimossa a maradek zsirt is belole..te is szetbontottad ,ahogy a kepen is van? es utana sikerult osszerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo V14 G3 / Intel core i3-12generáció / 20gb DDR4 ram / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest